Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpaceMT2 [DEDYK][PL]

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej hej ogarnijcie z deka. Może bugi są, najbardzie wkurza to że znika eq, chociaż mi od woczraj nic nie zniknęło. Może Arab się wziął do roboty. Driver? Szkoda słów, on nie ogarnia plkików on jest tylko Gmem. Robi wam OXy? Robi. Szukanie GMa? Robi. ZUO? Robi. TO że w Shinsoo czasami pozwala jakieś denne bosy? To co? Wsyzstko macie u NPC. Ripera jeszcze nie dał więc nie ma co płakać. Ogólnie teraz polecam serwer i zapraszam do Gry.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wow... I co z tego? Po co Ci kasa? Jak tam wszystko praktycznie free jest.. Ludzie myślcie co piszecie. 2kkk yang to do 90 lvla nazbera się.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ten serwer to porazka;) Nie polecam go, gm w shinsoo co chwile daje jakies bossy eventy itp, jinno totalnie olewa napisalem mu zeby odbugowal absy na miecze to mnie olal, i kickal co chwile. Pzdr dla Ciebie driver noobie jeb&any;]

1106000524.jpg

to rozmowa z GM Driver. pzdr;]

Jak z dzieckiem :>

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

I tak czy siak po pobraniu launchera i wypokowaniu go nie widze mobów w av2;<

Znów prosiłem o pomoc gm"a to napisał że gówno go to obchodzi.

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

proponowałbym zrobić rejestrację darmową, a dostęp do ItemShopu na okres 1 dnia np. 1,23 zł ;] Przynajmniej ja ta myślę.

149208901.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...