Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpaceMT2 [DEDYK][PL]

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Pozwole sie wypowiedziec na temat w/w serva :

1. Nie dopracowany nawet w marnych 75%- mental jedna bron 2h, o szamanie nawet nie wspomne

2. Ktorys z suportu pisal ze naprowione mapki od 95lvl a gó... prawda

3. brak bizu na 80+ ( tak wiem sa buty i czapka)

4. server pvp a bony jak na servie pvm

5. ogolnie serv zenada i totalna porazka

Jedyny plus jaki na nim znalazlem to brak ulepszaczy

Tyle z mojej strony

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie. Narzekacie tylko i płaczecie. Jak się wam nie podoba to się nie wypowiadajcie bo odstraszacie potencjalnych raczy którym się serwer może spodoba gdy wbiją. Zobaczycie później jak będą już wojny gildi w miare i ogólnie.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Siemka

Pozwole sie wypowiedziec na temat w/w serva :

1. Nie dopracowany nawet w marnych 75%- mental jedna bron 2h, o szamanie nawet nie wspomne

2. Ktorys z suportu pisal ze naprowione mapki od 95lvl a gó... prawda

3. brak bizu na 80+ ( tak wiem sa buty i czapka)

4. server pvp a bony jak na servie pvm

5. ogolnie serv zenada i totalna porazka

Jedyny plus jaki na nim znalazlem to brak ulepszaczy

Tyle z mojej strony

Popieram i odradzam serwer . Mi sie nie podoba .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

No to co że tobie sie nie podoba... Ludzie ogarnijcie. Pisze to juz 2 gi raz. Tobie się nie podoba a komuś innemu się spodoba. Ale nie wbije bo piszesz że tobie sie nie podoba...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Abbe tobie radze sie ogarnac, chcac nie chcac mamy wolny kraj i wolnosc wypowiedzi, i czy to sie Tobie podoba czy nie mamy prawo do jechania badz chwalenia w/w serva

po drugie niech ludki poznaja przed wejsciem na serva opinie innych graczy, w koncu po to jest to forum

Opublikowano

Wbijam na serwer i zdążyłem wbić 6 lvl. Dlaczego zdążyłem? Jest bug (tp pierścieniem do doliny) dzięki któremu nie mogę wejść na postać. Ja dziękuję za takie bugi...

@czarnaaa ja również potwierdzam. Serwer do dupy >.>

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ogarnijcie. Narzekacie tylko i płaczecie. Jak się wam nie podoba to się nie wypowiadajcie bo odstraszacie potencjalnych raczy którym się serwer może spodoba gdy wbiją. Zobaczycie później jak będą już wojny gildi w miare i ogólnie.

O ile MI się wydaje to każdy ma prawo do własnego zdania:p

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Serwer jest w miare dobry tylko gdyby nie jeden gm.

I UWAGA! To, że jeden gm jest jakiś nie ogarnięty to nie oznacza, że GA taki jest..

Polecam dla ludzi którzy lubią grać 4fun.

; )

Opublikowano

Prezka fajna, ale jak czytam że GA nie odpisuje na zgłaszanie problemów to nie warto wejść.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

Nie GA Arab tylko GM Driver. Jedyne chyba dziwne stworzenie w Teamie. Z Arabem można się dogadać ale przez forum bo w grze biegają tylko GM-owie. Tak więc zapraszam na serwer i polecam.

Opublikowano

Też teraz macie "Zostaniesz połączony z serverem"?

Teraz w dodatku cały czas mi wyskakuje komunikat: Twoje konto jest już połączone.

;/

egq3SFm.png

Opublikowano

mi pisze caly czas zostaniez polaczony z serwerem i dupa dalej nic!!! nie moge sie polaczyc :/ A serwer wydawal sie fajny

Pomocy pomoze ktos???

Opublikowano

Witam, nie polecam serwa , czuje się jak w więzieniu . Ktoś spróbuje się sprzeciwić GMowi to zmniejsza exp do 0 . GA chyba szukał GM'ow w przedszkolu , serwer do bani

Opublikowano

Ten serwer to porazka;) Nie polecam go, gm w shinsoo co chwile daje jakies bossy eventy itp, jinno totalnie olewa napisalem mu zeby odbugowal absy na miecze to mnie olal, i kickal co chwile. Pzdr dla Ciebie driver noobie jeb&any;]

1106000524.jpg

to rozmowa z GM Driver. pzdr;]

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

Też nie polecam serwa postacie się bugują na zombi na stronie nie da się odbugować a administracja serwera szkoda gadać umią tylko zmienić pogodę , zrobić ox i jakieś lipne zuo , może gdyby nie ta administracja był by nawet nawet serw .

Opublikowano

Na serwerach metka z globalem wlacznie ale rok polak 2 lata privy Powiem ze ten serwer Jest Lipny Po pierwsze Przenioslem sie z shinso m1 do jinno m1 znikla mi bron i zbroja przenioslem sie do chunjo poszedl naszyjnik i kolczyki nie polecam serwera Bon na miecze nie dziala Graja przewaznie wojowie i ninje wp jest zbugowane na woja z mieczem praktycznie nie ma mocnych ( sam o tym sie przekonalem ) nie zagram zaluje czasu ktory spedzilem na ten serwerze bo jest jednym z najgorszych w histori privow metin2 Nawet na hamachi jest mniejsze ryzyko ze ci eq zniknie pozdro Nie grajcie tam szkoda czasu dopoki team nie ogarnie serwera jednym słowem LIPA.

Opublikowano

Racja cofam to co mówiłem.

Aby serwer byl normalny musieli by naprawić SPORO bugów, zmienić gm'a.

Nie bede pisał jakich bugów, bo ga i tak o wszystkich wie ale nic sobie z tego nie robic.

@ed

w 1 dzien można wbic max lv czyli 200 jak sie spręży dla fanów takich serwerów polecam.

; )

Opublikowano

Serwer zjebany kurwa mać zbugowało mi postać GA i GM ma mnie w dupie . Znika eq jak sie logam serio ten serwer to totalny syf.

/Znaczna ilość wulgaryzmów +5%.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...