Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFFICJAL]apSRO D&D - Polski Prywatny Serwer Silkroad Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie wprowadzone dg12? Była mowa 2-3 tygodnie które już dawno mineły bowiem mówiliście to jak serwer wystartował.Narazie grind po nova i fgw to wszystko co robi się na co dzień na tym serwerze nie licząc pvp. Gdzie ten CTF i Battle Arena ja się pytam.

da989d79ddcc5bf2a714e8a.jpg

Wickd Fan <3

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja wam proponuję posłuchać dobrej muzyki

tak dla rozluźnienia napiętej sytuacji i dla rozładowania Agresji którą tu siejecie do siebie

polecam przesłuchać , serio wpada w ucho ; )

Opublikowano

DWIorveth powiem o tobie jedno jestes pierdolonym cwelem ktory cwaniakuje jak jakis chuj wie kto.

Mi sie wydaje ze nie masz czym szpanowac a na ulicy kazdy by ci wyjebal bo masz ryj jak nie powiem co , jestes takim cwaniakiem przez neta jak rafdzio i inne dzieci heh cwaniaczki ja mam wyjebane na was apSRO nie bedzie rucer wraca na ksro ja na isro hajs zwracamy chuj wam w dupe.

A ty rafdzio pierdolony dzieciaku jestes zerem , ani ty kurwa cos umiesz ani z ciebie kozak.Jedyne co umiesz to pierdolic glupoty tyle odemnie

tego konta juz nie ma i tu nie bede wchodzil wiec mam wyejbane co napiszecie : )

ja powiedzialem co mysle o was fiutoryje...

//AceBoy: warnik za obrazy

32420042.png

Opublikowano

I widać mądrość Shadow'a.Przeczytał prawde niewiedział co powiedzieć ZBLUZGAŁ. Apsro.Odrazu wiedziałem że tak będzie . . Zostały tylko 2 godne servery my i lyssa. Nic więcej. Nic nieumiem? Zrobiłem więcej od Ciebie. Żegnam

TIOiE.jpg

Opublikowano

Żal mi Ciebie shadow gdybyś był mądrzejszy byś ukończył projekt i pokazał w ten sposób na co Cię stać, a tak tylko potwierdziłeś to co o Tobie piszą.

Szkoda bo twój projekt zapowiadał się bardzo ciekawie a tak masz teraz etykietkę na stałe lepiej zmień nick tu na forum bo będą po Tobie jechać przy każdej okazji.

Jak będziesz miał nowy nick to wykreuj nowy wizerunek i miej więcej szacunku do innych.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...