Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OFFICJAL]apSRO D&D - Polski Prywatny Serwer Silkroad Online

ShadowMoon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ShadowMoon nic się nie zmieniłeś . Dalej 16 letni dzieciak próbujący udowodnić swą wyższość. Nie besztam twojego servera. Tylko poprostu pytam kto to jest Atiko bo nigdy o takiej firmie nie słyszałem . Wy sobie gadajcie który lepszy i w ile taki server by był . Ale to mój stoi ponad miesiąc nie twój

TIOiE.jpg

Opublikowano

ShadowMoon nic się nie zmieniłeś . Dalej 16 letni dzieciak próbujący udowodnić swą wyższość. Nie besztam twojego servera. Tylko poprostu pytam kto to jest Atiko bo nigdy o takiej firmie nie słyszałem . Wy sobie gadajcie który lepszy i w ile taki server by był . Ale to mój stoi ponad miesiąc nie twój

Ja nie rucer tak ^^ , dzieckiem mozesz nazywac siebie super duper koderze ^^.

WIecej offline niz online , nice serwer ^^ Taki serwer jak twoj to jest 3h roboty moze mniej heh.^^

32420042.png

Opublikowano

@2UP

Ty chyba niewiesz kto to koder. Nie nie jestem koderem jestem Laikiem w C++,AutoIT,C# . Jest koderem? Zrobił jakiś program napisał coś . Najlepszym serverem nigdy nie będziecie za wysoko mierzysz za małe ambicje. przed ddosem niemasz obaw? Zawsze Cię ktoś może ddosować niema 100% Pewnego zabezpieczenia

TIOiE.jpg

Opublikowano

KingLi zrobi Ci ognisko z kompa tak samo jak "koderzy" 1/2 serwerów Twojego nieoficjalnego rankingu. DDoS na taki serwer jak Twój oczywiście bez obrazy nie jest żadnym problemem dla wtajemniczonych i nie przechwalaj się tylko pracuj. Nie ważne ile dodasz rzeczy ważne jak to zareklamujesz i podasz na tacy ludziom.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

Kolego wiesz na czym polega DDOS? Wiesz że przed nim się nie uchronisz? . Rafdzio zazdrosci? Wypuscilem jako pierwszy Polski Server jako pierwszy zacząłem coś robić a ty jescze będziesz mi mówił że zazdroszcze? Uważasz że twój server jest pro uber? DWO jest bardziej dopracowane Bloody dużo innych. Będziesz co najwyżej 30 serverem .

PS. PS Network , Paypal , mastercard się przed DDOS nie uchroniło a 2 chłopaków z Polski myślacych że są zajebi*** by to zrobili powodzenia!

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Twój oczywiście taki sam jak inny oprócz tego że jarasz się że udało wam się wprowadzić DH Cave to reszta żenada myślisz że tylko tym przyciągniesz uwage graczy . Ale niestety z takim GM jak ty na serverze korupcja będzie pełną parą szła

TIOiE.jpg

Opublikowano

Tak na prawdę nic wielkiego nie zrobiłeś a chwalisz się bo my tego nie mamy. Stary to jest forum z paroma serwerami jesteś o taki . malutki w rzeczywistości na epvp itd. są ludzie którzy się znają bardziej więc po prostu zrób co potrafisz i opublikuj to na razie nic uber pro nie masz. Może 13DG może nowy region ? Wielki grafik z Ciebie podobno

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Niestety dccloud próbuje ratować resztki honoru smiesznej fikcyjnej spółki D&D łapiąc się mnie. 200 osob? Dla mnie to bardzo dużo popatrz ile jest serverów i na tych innych ile jest osób .Zobaczysz ile będzie miało twoje apsro. Dla mnie to bardzo dobry wynik.

Z czego polowa się taxuje? Co ja im zabronie? A na apsro co nikt nie będzie miał multikont bo ban? Śmieszny jesteś. Spółka D&D Our server is TOP1 in Fail Server's.

Nie będe już odpowiadał na żenujące zaczepki Shadow'a który teraz będzie prowokował jak najbardziej.

TIOiE.jpg

Opublikowano

muwisz,hujowych <--- kto ci kurwa słownik z domu ukradł ty patataju

haha, odezwał się się zajebisty bezbłędny polaczek który nawet nie wie że po przecinku robi się przerwę/spację

Podniecasz się że znasz KingLi a on przy najbliższej okazji wyjebał cię z teamu, i nawet nie zapłakał za tobą...

Opublikowano

haha, odezwał się się zajebisty bezbłędny polaczek który nawet nie wie że po przecinku robi się przerwę/spację

Podniecasz się że znasz KingLi a on przy najbliższej okazji wyjebał cię z teamu, i nawet nie zapłakał za tobą...

Przecinek po spacji to tylko zasada internetu.

Normalnie w ortografii nie ma czegoś takiego,tak więc sorry,ale estetyka ma u mnie większy priorytet aniżeli spacja po przecinku,która jest tylko wytworem internetu. A no,nie zapomnij napisać kolejnego programu,jestem pewien iż N.A.S.A już płaci najlepszemu programiście świata za jego programy,jeżeli można to tak nazwać...

Co do KingLi - nie wiesz co zaszło,nie wypowiadaj się,pogrążysz się tylko bardziej jak Shadow to uczynił. Po prostu lepiej jest,jak niektórzy mówią za siebie zamiast pozwalać takiemu Shadow'owi mówić za Ciebie,co niekoniecznie daje Ci dobrą renomę. Zapewne wiesz o co chodzi.

30966668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...