Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]4story PL (hack)

radar222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
www.twojastara.pl tu masz hacki pobierz sobie pajace jak nie potraficie grac w 4story to nie grajcie a nie tylko na hackach byscie grali, żal mi was i tak prędzej czy pozniej dostaniecie za to bana.
fc243cf2505e196d.png?1344196073699

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UPP- nikt cię nie prosił byś tutaj pisał, a te właśnie forum jest o hackach. Zapewne i tak grasz w metka 2 na hackach,więc... -.-

a więc znalazł ktoś prostego w obsłudze, działającego hacka na 4story PL??

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
Opublikowano

nie mam ale to wystarczy wejść na e*pvp i można poszukać nic trudnego nie wiem czego tego nie robisz tam są wszystkie chetay chacki boty do 4story

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Wiem , że są , ale nie mogę ich znalezc , bo nie znam niemieckiego. Proszę więc o dokładne linki do hacków i proste instrukcje. Z góry dzięki.

Opublikowano

wiesz ja też nie znam niemieckiego w ogóle i z angielskim też mi słabo idzie ale tematy z hackami są tam po angielsku a poza tym potrafię otworzyć temat gdy piszę np

Expo-botters hack 4Story DE i już tyle szukania jesli w temacie nie ma słowa hack albo bot to go nie znajdziesz w tym temacie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki Dawid.Zobaczymy :)

A jak nzywa się hack , którego używasz?

Nie wiem jak szukać,pomocy!!!

Opublikowano

wejdź na e*pvp i szukaj w dziale 4story gdzie są hacki gdzie piszę Expo-botters albo hack 4Story DE nic więcej czasami jak się trochę użyje głowy to nie boli

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Czy może ktoś krótko wytłumaczyć jak sięposługiwać hackiem od expo bottera?

Opublikowano

Przeginasz trochę z ilością postów i tym spamem.

Ostrzegam , bo to jest perfidne nabijanie postów.

Wystarczy wejść na tłumacza google i masz...

Nic.

Opublikowano

Znalazłem działającego hacka,więc temat do zamknięcia.

Jest to hakc od KillerDeluxa. Męczyłęm siętrochę z jegi włączeniem.Ale jest ok.

Do zamknięcia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam,ale hack od Killer Deluxa wygasł, więc wznawiam poszukiwania.

Opublikowano

Ja mam kilka cheatów ale nie wiem czy działają. ;( jeśli nie zadziała to poddaję się ;/ -http://chomikuj.pl/Adogard

Daj + jeśli pomogłem :)

marihuanapan.jpg
Opublikowano

Ok, do zamknięcia. Nie ma żadnych hacków darmowych na 32bity. Jednak hack od killer deluxa będzie działał proszę o linka na priv.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pozwolicie że się wtrącę, jak nie macie pecha. :D Ludzie, co wam szkodzi dać linka. Paczcie na Radara, prosi i prosi a wy noobów chcecie udawać ? Nie chodzi mi o to żebym was wyzywał, tylko o to że wy się tak zachowujecie, przeczytajcie swoje posty, a potem klikajcie "Napisz" . I mam nadzieję że dacie mu ten hack bo tu spam się zaczyna robić : - Dasz hacka ? - Nie. - Dasz hacka ? - Nie. - Dasz hacka ? - Nie.

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

Opublikowano

@UP

Z łaski swojej nie wypowidaj się, Odświeżyłeś temat z grudnia, a gdyby nawet hacki były bo teraz są tylko płatne to chyba by znalazł co nie?

Robimy z siebie noobów? Tak pewnie sądzą osoby które nie potrafią włączyć google lub choćby elitepvpers.de i poszukać, więc raczej takie osoby powinny być nazywane noobami bo spamują jak cholera.

A co najlepsze gdyby owy hack istniał to na pewno ja albo ktoś z mpc by go tu wstawił, Ale widzę że dla większości osób Hack istnieje tylko mu tu go wstawić chyba nie chcemy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...