Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]4story PL (hack)

radar222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jaki kolwiej hack do 4story Pl (Rise of Gor)? Linki mile widziane :). Daje +. Proszę nie dodawać komentarzy typu : ,,szukanie nie boli,był podobny temat itp. :)

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tylko grzecznie spytałem :) Proszę o link z hackami , może być płatny, a mi się wydaje,że forum jest po to, żeby pytać :)

Opublikowano

UP=== dzięki ale chodziło mi o konktretnego linka , a na MPC forum nie znalazłem nic ciekawego z owody,że większość tematów jest pozamykana , ponieważ napislai,że hacków nie ma,a kolega na górze napisał iż takowe 3 działają:). Proszę o konkretnego linka,dam +.

Opublikowano

Nic nie znalazłem , większość hacków jest już nieaktualnych,ale rówinież dużo jest na EG,ale ja proszę o hacka na PLa.UPP-bardzo cię proszę o podanie bezpośredniego linka do hacka

Opublikowano

Nic nie znalazłem,pszeszukałem wszystkie tematy i nic. Jedynie teleport hack , który nie działa. UPP-proszę o dokładny ink do hacków.

Opublikowano

Znalazłeś, więc kończymy spam.

Wniosek dla ciebie: szukaj, a nie proś od razu.

Owszem, możesz się zapytać, poprosić, ale szukaj sam :)

Zamykam.

Edit: No tak, wiedziałem że tak będzie. Odsuwam zamknięcie tematu na czas niekreślony.

Nic.

Opublikowano

Tak wiem, ale krok po kroku jak go włączyć?

Ahhh,temat zyskał miano ,, gorącego'' :)

Opublikowano

A podrzucisz linka (konkretnie,bo nie mogę znaleźć) do tego hacka co ma 6 opcji?

Opublikowano

a hacka od Killer Deluxa jak włączyć,bo jest po niemiecku i nic nie rozumiem,a poza tym potrzebny jest tam jakiś kod?? POMOCY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...