Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vinei [DEDYK][No-Premium][WL-ON][Nowe Miasto][Wiele Nowości !]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo polecam,świetna obsada,od pierwszego logowania(wczoraj przegrałem na nim sporo) poczułem miłą atmosferę która panuje na serwerze.Wtedy poczułem że to na prawdę świetny serv. Polecam jeszcze raz. :)

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nick w grze - Turas79PL

2. Doświadczenie w minecraft - Gram od Alphy 1.0.4

3. Czy będziesz przestrzegał regulaminu podanego na serwerze? - Oczywiscie ,że tak

Opublikowano

Wzór:

1. Nick w grze - Dironixu

2. Doświadczenie w minecraft - gram w minecrafta od bety 1.5,Potrafię zbudować ciekawe budlowle,jestem sympatyczny i pomogę każdemu który szanuję mnie i inne osoby.

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Jasne, Zgadzam się. :D

ZBIERAM ---

Opublikowano

1. Nick w grze - Turas79PL

2. Doświadczenie w minecraft - Gram od Alphy 1.0.4

3. Czy będziesz przestrzegał regulaminu podanego na serwerze? - Oczywiscie ,że tak

Wzór:

1. Nick w grze - kudybka

2. Doświadczenie w minecraft - duze

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - tak zgadzam sie

Prosze o szybkie dodanie bo wasz serwer mi sie bardzo podoba

Wzór:

1. Nick w grze - Dironixu

2. Doświadczenie w minecraft - gram w minecrafta od bety 1.5,Potrafię zbudować ciekawe budlowle,jestem sympatyczny i pomogę każdemu który szanuję mnie i inne osoby.

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Jasne, Zgadzam się. :D

Dodani.

Opublikowano

1.nick w grze - Filipo

2. Doświadczenie w minecraft - gram w minecraft od wersji 1.5 beta

Opublikowano

1.nick w grze - Filipo

2. Doświadczenie w minecraft - gram w minecraft od wersji 1.5 beta

Dodany.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer :)

Administracja reaguje prawie w trybie natychmiastowym , nawet gdy coś robią. Nie olewają graczy i dzięki nim buduje już drugiego pixel art'a. Naprawdę polecam ten serwer ^_^

Opublikowano

EVENT#2

Dnia 11.11.11 o godzinie 18:00 odbędzie się EVENT#2 . Jest to ostatni EVENT otwarty. Każdy w nim może brać udział. Kontrolować wszystko będą Admini, Junior Admini i Moderatorzy

Przebieg wydarzeń

EVENT otwieramy o 18:00.

Na początku gracze będą mieli do przejścia labirynt ,żeby tam się dostać udostępnimy na czas /warp start

20111111115724.png

Następnie gracze będą mieli do przepłynięcia tor. Są przygotowane łódki ale mogą wystąpić problemy dlatego radzimy zaopatrzyć się w nie. Tor jest długi i kręty

20111111142639.png

Reszta jest zagadką, którą sami będziecie musieli odkryć.

Opublikowano

1. Nick w grze - przybyl

2. Doświadczenie w minecraft - prawie rok

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Tak,akceptuje regulamin.

casual irishman

n2jw2u.png

Opublikowano

1. Nick w grze - przybyl

2. Doświadczenie w minecraft - prawie rok

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Tak,akceptuje regulamin.

Dodany.

Opublikowano

1. Nick w grze - ShiwenPL

2. Doświadczenie w minecraft - Gram od kwietnia 2011r.

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Oczywiście

Opublikowano

1. Nick w grze - ShiwenPL

2. Doświadczenie w minecraft - Gram od kwietnia 2011r.

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Oczywiście

Dodany.

Opublikowano

Nick w grze - Ganja

Doświadczenie - Gram od ponad 7 miesięcy

Będę przestrzegał regulaminu

:)

Dodany.

Zostały dodane nowe screeny z lasu.

Opublikowano

Nie mogłem odszukać zapisów na wl więc sie tu zapisuje.

1. Nick w grze - Subarx

2. Doświadczenie w minecraft - gram 1rok

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - nie mogłem znaleść ale obięcuję i przysięgam iż jestem ogarnięty i będę nie łamać zasad obowiązujących.

Opublikowano

Nie mogłem odszukać zapisów na wl więc sie tu zapisuje.

1. Nick w grze - Subarx

2. Doświadczenie w minecraft - gram 1rok

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - nie mogłem znaleść ale obięcuję i przysięgam iż jestem ogarnięty i będę nie łamać zasad obowiązujących.

Dodany.

Event został zakończony, a oto zwycięzcy :

podium.png

Opublikowano

1. Nick w grze - paolcia484

2. Doświadczenie w minecraft - około 8-9 miesięcy, dokładnie nie pamiętam

;)

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Tak, zgadzam się.

Opublikowano

nie polecam serwera, admini nie reagują na prośby, pomimo ich dość znacznej liczbie, nie są wstanie zapanować nad serwerem

casual irishman

n2jw2u.png

Opublikowano

1. Nick w grze - paolcia484

2. Doświadczenie w minecraft - około 8-9 miesięcy, dokładnie nie pamiętam

;)

3. Czy zgadzasz się na przestrzeganie regulaminu podanego na serwerze? - Tak, zgadzam się.

Dodana.

nie polecam serwera, admini nie reagują na prośby, pomimo ich dość znacznej liczbie, nie są wstanie zapanować nad serwerem

nie jestesmy wstanie zapanowac nad serwerem? byl event, a ja ci odpisywalem na kazde zapytanie pomio tego iz pisalo 10 pozostalych osob oraz pisalem, ze dostaniesz dzialke po evencie...

Pozdrawiam ludzi kumatych .

Opublikowano

Wyciągnij logi i je przedstaw, wtedy możesz mówić o tym w jaki sposób 'odpowiadałeś'.

pisalo 10 pozostalych osob ktore byly na evencie... pisalem ze jest event i Ci nie pomoge... dalej tego nie zrozumiales? dobra trudno ja sie klocil nie bede o to, ze Ci nie odpisywalem jak byl duzy event, a Ty chciales dzialke ktora i tak dostales zaraz po evencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...