Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]PATCH 2.11.2011

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiecie do której ten patch będzie trwał??

Patch się już dawno skończył. Teraz wyłączyli serwery z powodu błędów.. Nie wiadomo na jak długo

BrutalusPL.png
Opublikowano

Patch się już dawno skończył. Teraz wyłączyli serwery z powodu błędów.. Nie wiadomo na jak długo

:unsure: , dzięki za info, może się z tym szybko uporają......

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Jeżeli zrobienie błędów na serwerach zajęło im 7 godz. to ich naprawa może potrwać drugie tyle.OBYM SIĘ MYLIŁ

Specjalista
Opublikowano

tzn uruchomią o 19......

heh niektórzy nie zdążą misji porobić...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

tzn uruchomią o 19......

heh niektórzy nie zdążą misji porobić...

Ja się nie martwię ;D Podczas starego 5Shota miałem laga podczas zakupu kluczy .

Zamiast kupić 15 kupiłem 30 i do tej pory pozostało mi 21 5Shot case ;

To pewne,że tylko za kille bd 5shoty?

9368_gold.png

Opublikowano

To pewne,że tylko za kille bd 5shoty?

Tak jest napisane.. Że tym razem już nie da się dostać strzałów za kupno kluczy a tylko za zadania i za logowanie się do gry... Jest ponad 140 strzałów więc trzeba sporo szczęścia by wbić całość.. Mi już 9 się powtórzyło ;/ Też miałem z poprzedniego "kilka" strzałów ;)

BrutalusPL.png
Opublikowano

szkoda tylko że 5 shoot a nie bingo ;/ moim zdaniem bingo było lepsze ponieważ w 5 shoot dużo ludzi straciło bardzo dużo kasy z powodu szarych kluczy. A w bingo ? żadnych strat włazisz na mape grasz na niej ileś tam czasu i dostajesz. W dodatku nagrody były lepsze.

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

mam pytanie nexon znowu zamknol serwy bo gralem troche i mnie kicknol elite hcialem zmienic serv i lag wylonczylem ca. sprobowalem wlaczyc i wywala z przy logowaniu

Opublikowano

Wiecie już go uruchomili ale wgl cięzk włączyc bo przewaznie jest problem failed to loggin itp.

niewiem jak u was ale u mnie co gre musze resetowac Combata -.-'

Opublikowano

Mi sie udało włończyć . pograłem troche i mi wywala CA

Nigdy tak nie miałem tylko po dzisiejszym patchu .

Nieraz mnie wywala , a nieraz pod koniec mapy mnie zacina

i muszę wyłończyć CA . Dzisiaj raczej się nie pogra ,a tym bardziej ja ;P

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

Ja juz pobieram patchy, jak pobiore to napisze czy wszystko smiga jak należy.

Edit. Wszystko pięknie działa, zadnych lagów. Zagrałem 5 meczy gdzieś i nie ma lagów ani nie musiałem restartować gry.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Ja juz pobieram patchy, jak pobiore to napisze czy wszystko smiga jak należy.

Lagi bo wszyscy wbijają żeby zobaczyć 5 szotów i trochę ogarnąć strzały :P

Polecam grać później tak za 2h albo w nocy :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja zdolalem sie zalogowac i strzelilem juz 20 numerkow :D i zostalo 5. Ale potem wywalilo mnie z gry. Szkoda ze dali myst-n zamiast kluczy za 25 numerkow :(

@2down

Mi wyskoczylo failed to login i wywalilo mnie. Potem nie moglem wejsc na serwa. Jak jutro nie bede mial tych numerkow to sie wkurwie.

beznazwygr.png

Opublikowano

Teraz co wam napisze możecie nie wierzyć ... wbiłem na gre mimo lagow.. miałem ponad 30 5shotów z poprzedniej edycji i kilka z ruletki.. więc sobie strzelałem i uzbierałem 21 celnych trafień .. coś mi sie wydawalo ze jest bug bo na początku widziałem black keye a pisalo ze Myst-n u mnie więc zmieniłem serw .. wchodze na bingo a tam sie nie da wybrac nagropdy ale tarcza jest zielona (21 celnych) to zrobilem reloga wchodze na 5 shota patrze a tu czysta tarcza 0 celnych shotów a w inboxie juz nie ma 5-shotów ,... i się wkurw*** może ktoś z was miał podobnie?

wiem ogladnalem ... ;) fail nexona

bez youtuba

Opublikowano

Jak wgl. otwierać te 5-shot ? Klikam 2 razy i mi go do ekwipunku daje potem następnie w ekwipunku ich uzywam i nic się nie dzieje.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

dostajemy z dziennych misji

na tarczy jest 25 pol z róznymi numerkami od 1 do 50 i musisz trafic odpowiednie numerki .. czasami losuje numerek którego nie mamy na tarczy bądź numerek się powtarza

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...