Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]PATCH 2.11.2011

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piecu to nie konserwacja lecz Patch :D

Co za czym idzie każdy patch kończy się dodaniem czegoś w grze ;D

Zostawmy ten topic do dyskusji .

9368_gold.png

Opublikowano

Może.

Dojdze.

Jakiś koleś tam pisał że miało być 3 odsłony 5 Shot'a

Jakie 3 odsłony ? Skoro była tylko jedna to teraz powinna być druga.

9368_gold.png

Opublikowano

Czytałem teraz info z NA to 5-Shota dostali 28.10.2011 czyli raczej teraz kolejka u nas :D

Do tego ukazało się pare nowych broni i ulepszono drop z Black Case tzn.Dodane kolorowy nick itp.

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

hihi może znów dadzą kluczyki za bycie elite :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

Juz sie nie moge doczekac tych kluczy za 25 numerkow. Wie ktos ile tych kluczy bedzie?

teraz jakiś typek na SnD mówił mi że 25 kluczy, ale po 1 nie wiadomo czy u nas nie zmienią nagród, a nie wie ktoś ile było na NA?

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Juz sie nie moge doczekac tych kluczy za 25 numerkow. Wie ktos ile tych kluczy bedzie?

Pewnie 30, tyle co tokenów w pierwszym 5-shot. Fajnie by było :D . Na 99% jutro wejdzie 5-shot, bo na święta to raczej nie.

Opublikowano

Mam nadzieję, że dojdzie owy 5 shoot <3.

Co do patcha ktoś wie jakie zmiany mogą nastąpić ? ^^

Za info like.

Na NA tak jak pisałem razem z tym patchem wlazło parę nowych broni i dodanie do Czarnych Skrzynek takich rzeczy jak : Kolor Nicku czy zmiany płci itpp.

Dodali też Supply Crate MYST-Hotel .

Chciał bym tylko przypomnieć,że nie zawsze to samo mamy w eventach.Ciekawe co zmienią w nagrodach z 5Shota ;D mam nadzieje,że np.ACR zamienią na Exp Passy 200% ;D

9368_gold.png

Opublikowano

jest to ewent w którym kupujesz skrzynki za nx lub za gp i dostajesz "5 shot" i masz taką tablice i losujesz numerki .Za każdy rząd masz jakąś tam nagrode ..

Specjalista
Opublikowano

na NA to strzały do 5shota były tylko z misji?

u nas będzie można kupić greye i całość w 1 dzień uzupełnić? na jakiej zasadzie u nas bedzie?

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

na NA to strzały do 5shota były tylko z misji?

u nas będzie można kupić greye i całość w 1 dzień uzupełnić? na jakiej zasadzie u nas bedzie?

U nich 5Shoty są z dziennych misji .

Nie wiem jak to bd u nas.

Coś mi się o uszy obiło,że za zrobienie zadania w weekend dostaje się po 5 strzałów .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

no tak ale oni przez cały event mają max 149 5 shotów do wykorzystania, a ja z moim szczęściem za chiny tego nie uzupełnię

przy poprzedniej edycji kupiłem 400 kluczy i dopiero

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

No i stało się, 5-shot u nas jest :) . Nagrody są takie same jak na NA. Tym razem nie będziemy kupować kluczy, za zalogowanie się dostaniemy 1 5-shota, a resztę będziemy mogli zdobyć z dziennych misji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...