Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graves

Shibitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popiolek 2h+ i tylko tyle killi ?

Soraka AD ? Jak mówicie soraka, to chociaż zakładajcie build jak soraka.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

gtav.jpg

15min surrender

Ogólnych killi w teamie 10.

btw: Sorry za double, nie wiem jak usunąć posta:S

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

@newjaa 44minuty, soraką na grałem na AD, żeby bryło trochę "trudniej"...

@VastoLords Ile czasu grałeś? W przeciwnym team mógł być feeder który dawał Ci kill'e, lub nawet kilku, albo kumple. Nie widzę żeby to były boty. (chodzi o niestandardową)

a na normalu mógłbyć niski poziom i feederzy.

Opublikowano

70+ killi gravesem , na botach ? Nie no ogar , przecież to zero problemu nabić takie staty tą postacią. Graves ma w ch*j duży dmg + jeszcze ulti się fajnie rozpryskuje. Kupujesz attack speed , trochę crita i damage i boty jak szmaty padają.

Opublikowano

Dla mnie graves to nie jest problem chyba ze ma staty 28/0/X wtedy moze tak ale np. jest sytuacja tak

ze ja na Talonie mam staty 5/3/2 a on ma 12/3/X

To i tak mu wpierdole talonem ;]

Maxujac Q na Talonie i kupujac same itemy pod Dmg jest taki power ... ze tego sie nie ogarnia ;]

Moze sie bije wolno ale z Q ida hity po 1000+ ;]

To jest moja kontra na pana Graves'a

Pozdro

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Dla mnie graves to nie jest problem chyba ze ma staty 28/0/X wtedy moze tak ale np. jest sytuacja tak

ze ja na Talonie mam staty 5/3/2 a on ma 12/3/X

To i tak mu wpierdole talonem ;]

Maxujac Q na Talonie i kupujac same itemy pod Dmg jest taki power ... ze tego sie nie ogarnia ;]

Moze sie bije wolno ale z Q ida hity po 1000+ ;]

To jest moja kontra na pana Graves'a

Pozdro

Jakby nie było graves to ad carry a talon to assasin, a więc Twój przykład jest oczywisty - assasini są do eliminowania ad i ap carry.

Choć nie powiem, ogarnięty graves może namieszać w walce 1vs1 z np talonem, jest w końcu przygotowany do walki "w ręcz".

Opublikowano

graves jest też dobry do ucieczki dzięki W i E , dla " nowych " W może nawet przestraszyć , ale mało się takich ludzi zdarza

a co do gravesa wszyscy piszą że to łatwe ja wiem że to łatwe bo miałem staty 114 już , na niestandardowej gram sam z botami .

wszyscy piszą że to łatwe ok ... ale niech mi ktoś pokaże że też tak potrafi . :D z ciekawości

NJxbd4x.png

Opublikowano

Powtarza sie histroia jak z talonem, za pro, bo za duzy dmg. Kazda postac jak sie nafeeduje to jest dobra, a jezeli nie wiesz co to focus na ad carry to idz grac na botach jak koledzy wyzej, przynajmniej wbijesz 50+killi.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Scoobany, po 1, on ma duży dmg BEZ FEEDA nawet, a szczególnie w EARLY, dzięki czemu łatwo go NAFEEDOWAĆ. Po 2, passyw Gravesa jest o tyle dobry, że z ogarniętym teamem, nawet jeśli cię dorwą, to z FLASHEM+E uciekniesz kawałek i ubijecie tego gościa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A moim zdaniem graves to szit i nie jest w żadnym stopniu op. W 1v1 rospier*oli go każdy.

Pokazujesz jak mało wiesz o tej grze i o champach ad carry takich jak graves.

Opublikowano

Vayne , Caitlyn ,Ashe , Graves to moje postacie kur** . Nikt nie ma prawa nimi grać xD

Żarcik taki ...

Graves to dobra postać na bota z supportem . tyle wam powiem . iks dee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...