Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graves

Shibitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie Graves jest za silny... Szczególnie w early... W 10 minucie miałem ok. 8 killi (fajnie się dobija ulti ;) ), dobrą farmę, a z takim początkiem pociągnąłem całą grę i nawet tank padał :) Co o nim myślicie?

Opublikowano

to co w zalecanych tancerza , K.W póżniej to Ostrze , maxsować trzeba szybkość ataku i atak , na początek butki berserka później składasz tancerza

sprzed chwili : ( postać bardzo OP )

gravesy.png

NJxbd4x.png

Opublikowano

to co w zalecanych tancerza , K.W póżniej to Ostrze , maxsować trzeba szybkość ataku i atak , na początek butki berserka później składasz tancerza

sprzed chwili : ( postać bardzo OP )

gravesy.png

Jak się gra przeciwko warzywom... Poza tym tylko 137k zadanych obrażeń na całe 42 zabójstwa? Jakby tego było mało, to nie byłeś za bardzo pomocny mając 3 asysty. Ba, zdobyta kasa nie zachwyca jak na taki wynik ponadto Twoja farma to dno, gravesem bez trudu na średnią rundę robi się 250-300 cs.

Postać dostanie nerfa na Q, twórcy jednak nie zmniejszą tego znacznie, chcą by ten ad carry miał coś w zanadrzu walcząc z melee.

Ludzie albo nauczą się contrować, albo będą płakać. Już pisałem - nie stoi się otwarcie przeciwko cait bo jej Q boli a więc chowamy się za creepami, tak samo nie stoi się blisko gravesa, w early...

Opublikowano

Przekoszone early, nerf Gravesa był w dzisiejszym (albo wczoraj wieczorem) patchu... Nerf Q i passywa, ale taki nerf, że tego nie widać... Ponad 100 pancerza, m. resa, olbrzymie dmg z Q, 300 AD, lifesteal, 1.8as, tyle średnio na grę się wyciąga...

Opublikowano

Przekoszone early, nerf Gravesa był w dzisiejszym (albo wczoraj wieczorem) patchu... Nerf Q i passywa, ale taki nerf, że tego nie widać... Ponad 100 pancerza, m. resa, olbrzymie dmg z Q, 300 AD, lifesteal, 1.8as, tyle średnio na grę się wyciąga...

Geniuszu ,patch był dopiero tylko na US.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

może i niestandardowa ale jaki efekt xD , nie ma co graves jest op czy ktoś chce czy nie

vasto.png

Na botach takie coś można wbić i soraką więc nie wiem czym tu się chwalić

Dostał nerfa bo pasyw i dmg z Q jest śmieszne i tyle

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Na botach takie coś można wbić i soraką więc nie wiem czym tu się chwalić

Dostał nerfa bo pasyw i dmg z Q jest śmieszne i tyle

to wbij tą soraką chociaż 50 killi na botach

NJxbd4x.png

Opublikowano

to wbij tą soraką chociaż 50 killi na botach

Ty chyba jesteś początkujący, wklejając wynik z walki na boty tylko się ośmieszasz. A moją rację udowodniłeś nie wierząc w słowa Surkiego na temat soraki i nie jeden Ci to tutaj powie - na boty nie ważne jakim troll pickiem można takie staty wyciągnąć.

Opublikowano

dobra powoli ogarniam tego Gravesa przed chwilą 23/4/7

Czynię postęp :D

@!Offtop

Kto gra na Eu Północ/Wschód

Może byśmy zagrali teraz

Opublikowano

Przepraszam ale jaki sceen mój uczniu? Jeśli chodzi o zabawę z botami na customie to zwyczajnie pewnie Was nie zdziwi fakt ze mi się nie chce. Nie wiem jednak co w tym widzisz trudnego, szkoda ze nikt inny prócz mnie i Surkiego tego nie poparł.

A niech będzie, w wolnym czasie postaram się pokazać fakt ze boty na customie to tak na prawdę większe creepy.

Opublikowano

beztytuugdt.th.png

0 problemu później już nie chciało mi się grac, a rano wstaje. Potwierdziłem zdanie Surkiego, Bartiego, DaftWizzarda.

Co do tematu:

Sądzę, że po nerfie powinna być już w porządku z tego co piszą.

@DaftWizzard dopisz coś w poście bo zaraz przylecą o spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...