Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o piractwie ?

aWeS0Me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiessiek:

Takiego Wieśka 2 kupisz już za 80 zł na allegro, a do 100 zł w sklepie. Więc jak ci szkoda wydać 100 zł ( tylko imprezować, przepić, przepalić ) to wyrzuć komputer. Masz kasę na komputer, a nie masz na POLSKIE produkcję?

Najpierw trzeba mieć pracę, a nie kieszonkowe, którego nie dostaję regularnie co miesiąc, tylko czasami... 200 zł od mamy z Niemiec jak przyjechałem i teraz leży i czeka na coś świetnego, głupi nie jestem i nie wydam tego na dwie gry...

Piwo ogólnie jest tanie (nie wiem które jest polskie, ale jak chcesz to specjalnie dla Ciebie będę kupował polskie :D) , a pije okazjonalnie jak jakaś impreza będzie u kolegów , więc nie ma co porównywać tego do kupna gry, bo zanim przechleję 100 zł to sporo czasu minie...

Piractwo to tylko kopiowanie gry, nikt na tym nie traci . Czasami sobie pyknę w jakieś stare np. Undeground 2 i do tego mi jest komputer ;) W nowe rzadko gram.

To nie graj na komputerze, zaoszczędzisz na prądzie i będzie miał lepszą sytuację finansową...

Twoje tłumaczenie jest idiotyczne. To tak samo, jak by ktoś mówił, że nie stać go na mercedesa i dlatego go ukradł...

Nie masz kasy, nie grasz. Proste.

Prąd opłaca tata, nie ja. Skoro mam za darmo to, to korzystam z tego. Nie porównuj ten tekst z mercedesem do piractwa, bo to dwie inne rzeczy. Kiedy skopiuję grę, nikt na tym nie straci, a kiedy ukradnę mercedesa, sprzedawca będzie stratny ...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście nie popieram piractwa, ale, kiedy okazało się, że gra którą kupiłem jest do bani... Teraz przed kupnem ją pobieram. Możecie mi wierzyć lub nie, ale dużo zaoszczędziłem.

Opublikowano

ja tam nie mam nic do piratów, wiekszosc sciaga nie po to, zeby zrobic na zlosc autorom gry tylko po to, ze poprostu nie mają pieniędzy na oryginalne gry.

wiekszosc z was jest przeciw piractwu, a założe się, ze na swoim kompie macie mnóstwo takie oprogramowania. chociaz by piosenki

każdą pożadną gre multi i tak trzeba kupic wiec nie ma o co plakac ;p

mnie tam gry single nie kręcą.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...