Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję darmowych kont shell z javą!

RRockmaNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płatne - polecam hypeshell.com Tzn Tego samego gościa co jest myshell, shellmix. Dobry hosting i 10Euro za 1 Rok, to tanio :)

Nie ma ;(

Opublikowano

@RRockmaNN

nikt ci nie da konta shell z dostępem do javy, jak chcesz postawić serwer Minecrafta, to kup sobie dedyka. Bo takie żebranie to nic innego jak pokazywanie że jesteś biedny, rozumiem że nie masz aktualnie pieniążków, ale takich rzeczy się nie robi.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Tak jak kolega 2 wyżej, opłaty są niskie na hypeshell.com, kolega wykupił u nich serwer, było 10 osób i na lagi nie narzekał :)

Opublikowano

HAHA oszczędzasz? to zapomnij o serwerze za free chyba że masz kompa na zbyciu i neta 100mb/s z dobrym uploadem i polecam ci kupić dobry na hypeshell.com

Opublikowano

Omg... w dzisiejszych czasach nawet w morde zadarmo nie dostaniesz... Chociaż na myshell kiedyś miałem serwer 15 slotowy ;D.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Myshell zaoferuje Ci darmowe konto Shellowe, jednakowoż dostęp do javy jest tam cały czas zablokowany.

Pomogłem Ci? Daj plus. Rozczarowałem Cię? Daj minus.

"Ludzi lubimy za ich zalety, kochamy pomimo ich wad… "

Kuba998pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...