Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyć lagi na dedyku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam serwer na craftserve.pl 20 slotów i żżera mi strasznie ram z 900 mb pozostaje czasami nawet 200 mb lub 100 mb.Moje pluginy to : Nolagg,Falsebook,AuthMe,Chatter,ChestShop,LWC,Multiverse-Core,Multiverse-Portals,MultiInv,Jobs,Permisions,Iconomy,Essentials,WorldEdit,KiwiAdmin,WorldGuard,NoAfk

Opublikowano

1. To nie dedyk. (Dedyk jest od 160zł)

2. Jeśli jest to survival to nie ma co się dziwić, każdy grać idzie w inną stronę.

3. Pisz do supportu. Być może masz uszkodzone chunki.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano (edytowane)

1.To jak niby craftserve nazwać skoro płacę 55 zł za ten serw ?

2.Survival + FB (bez mobów)

3.Raz pisałem to mi wciskali że za dużo pluginów

Edytowane przez Xanter1996
Opublikowano

1. Craftserve oferuje VPS

Odinstaluj plugin nolagg i tak nic On nie daje

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

1. To VPS.

Serwer dedykowany - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny. Taki typ serwerów wykupują głównie firmy oferujące usługi internetowe, np. poczta, serwery, strony www, radia internetowe, TV internetowe, czat i dowolne inne aplikacje, hosting.

2. Stawiam na uszkodzone chunki.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.