Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z kontem Origin

Roxorrrr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Proszę Was o poradę co mam zrobić! Moje konto Origins jest "inne" niż ogólnie każde. A mianowicie http://imageshack.us...7/origins1.png/ . Nie moge wpisać imienia i nazwiska, oraz dodać znajomych. Wczoraj kupiłem BF3 i wszystko szło dobrze, dopóki nie przeniosło mnie do Battle Log. Gdy wpisałem e-mail i hasło wyskoczyło mi, że jest nieprawidłowe. Podczas robienia konta Origin w Login podałem ID(nick) a nie e-mail. Moi znajomi doradzili, żebym wszedł na EA i zmienił hasło, lecz to było niemożliwe, gdyż tam też pisało, że nazwa konta lub hasło jest nieprawidłowe! Prosze, poradźcie co mam zrobić! Z góry dziękuję!!

Opublikowano

Nie, nikt mi na konto nie wbił, ponieważ sam na nim jestem. I dlaczego nie mogę zalogować się na EA tym loginem i hasłem?Do tego dziwne, że nie mam zakładki sklep, itp...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piszcie do pomocy technicznej, mój kolega miał ten sam błąd, i odpisali mu na drugi dzień i po kłopocie, dali mu nowy CD KEY i instrukcje co robić. Napisali mu, że nie może grać, bo podał wiek mniejszy niż w 18, i zablokowali mu konto z tego powodu.

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...