Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 0.6 na PL/KM

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cheat Engine działa ? I czy jeździsz po mapie ? (to nie szuka po całej)

Tak, jeżdżę. Cheat Engine? Potrzebne to jest?

Działały wersje do 0.4, a później zaczęły się tego typu problemy, że nie szuka, lub nie da się wyłączyć.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

jesli uzywasz blokady miska to nie ma szans na bana za logi a na win 7 32 nie bedzie dzialac bo probowalem nawet wlaczyc w maszynce xp ale nie da rady. Tylko zmiana na xp wchodzi w gre z tym hakiem

Opublikowano

misiek a wiesz jak zablkowac sterowniki na 32 bit bo gdy wlaczam na nowo kompa to jest zaznaczone na odmow i hack nie dziala a gdy jeszcze raz wlacze kompa to juz jest odznaczone czyli nie zablokowane

ale dziwne bo w expbocie kamera dzialal mi ?

Zbieram minusy

Opublikowano

Mi na Pl'u jakoś nie działa. Na początku dałem config, ustawiłem żeby mi metiny wykrywał, potem odpliłem metina przez kamera, załączyłem wykrywacza metinów (32), nacisnołem w ten przycisk, jak pisało "gotowy do działania" dałem łodpalaj i jest "szukam.." stoje koło metka i nic.

Jeszcze jedno. Co to ten plik "to_jest_virus"????

Opublikowano

NIE POBIERAĆ!

zabrał mi 2 konta na syriuszu 51lv z pro eq i buffke.

+plus w dodatku zmienił hasła na emaila do kont... i nie da sie odzyskać!!!

Nie mam niczyich passów nie gram wgl w metka.

Mi na Pl'u jakoś nie działa. Na początku dałem config, ustawiłem żeby mi metiny wykrywał, potem odpliłem metina przez kamera, załączyłem wykrywacza metinów (32), nacisnołem w ten przycisk, jak pisało "gotowy do działania" dałem łodpalaj i jest "szukam.." stoje koło metka i nic.

Jeszcze jedno. Co to ten plik "to_jest_virus"????

Na XP trzeba zablokować sterownik hs, na innych systemach może zadziałać, może nie. Jedynym wyjściem (narazie) jest postawienie wirtualnej maszyny z xp

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...