Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywrócenie + i -

jake345

+ AND-  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz ?eby przywrócono + i - zamiast Lubi? to?

• Tak!
      16
    • Nie!
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minusy do tylko jakiś głupi wymysł użytkowników, bo myślą, że wtedy są oryginalni lub po prostu dostali pare minusów, obrazili się na cały świat i oznajmili, że za wszystko chcą teraz minusy, żeby nie wyszło, że są tacy jak są. Ale bynajmniej nie powinno nikomu choć trochę inteligentnemu to przeszkadzać.

Ja jestem za, ponieważ nie można minusować postów głupich i z wypisanymi totalnymi bredniami z dupy wziętymi, i pytający o coś nie ma odniesienia, nie wiem czy to jest poprawna odpowiedź, czy może nie.

Kolejna sprawa. "Lubie To" strasznie mnie drażni... I pewnie nie tylko mnie. Dlaczego wszystko robi się na wzór fb? Lepsze byłoby coś w stylu + czy Pomógł. "Lubię to" nawet nie oddaje podziękowania za pomoc na forum. Bardziej pasuje do czegoś co można lubić, jakieś zdjęcie, film etc. Więc najbardziej uniwersalny wydaje się być + i tak powinno zostać. Zdaje sobie sprawę, z tego, że trzeba totalnie zmieniać skrypt, może nie być do tego chętnych, ale pewnie pasowałoby to większej ilości użytkowników.

Admin Cienia
Opublikowano

Jestem na nie. Dla mnie mogło by w ogóle nie być systemu reputacji.

Tak naprawdę te "plusy i minusy" były wynaczynieniem niczego, ponieważ niektórzy nabijali je sobie za pomocą multikont, lub "minusowali" pomocne osoby. Tak więc poziom reputacji nie świadczy w żaden sposób o danym użytkowniku.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem na nie. Dla mnie mogło by w ogóle nie być systemu reputacji.

Tak naprawdę te "plusy i minusy" nie były wynaczynieniem niczego, ponieważ niektórzy nabijali je sobie za pomocą multikont, lub "minusowali" pomocne osoby. Tak więc poziom reputacji nie świadczy w żaden sposób o danym użytkowniku.

to są słowa ,które macie se wbić do głowy !! wywalcie wgl. lubiety itp.

Opublikowano

Nie i chuj.

Co tobie nie zabrało ja miałem koło 450+ ale ja to mam gdzieś ale np Bambusek ile miał i co mam mniej ode mnie ....

Co do tematu jestem na

TAK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...