Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywrócenie + i -

jake345

+ AND-  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz ?eby przywrócono + i - zamiast Lubi? to?

• Tak!
      16
    • Nie!
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciw, bo przynajmniej teraz nikt nie zakłada 10 kont żeby komuś dać limit - :).

Jak Ci się podoba to dajesz, tak jakby +, a jak nie to nic nie dajesz, proste.

Mnie ciekawi, co stało się z tymi co wcześniej zbierali minusy? Wyzerowali im czy jak?

obraz24.png

Opublikowano

Robią akcje "zbij minusy dla Mąki/Spacika itd itp"

1276264434_by_pudeleq_500.jpg

jak wyżej :)

// teraz się kapłem że zdjęcie nie do tego tematu...

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nigdy Wam się nic nie podoba. Przez cały czas pragnęliście jakichkolwiek zmian, macie je. Gdy kokosz ogłosił, że będzie zmiana wszyscy byli uchachani, czekali kiedy wyjdzie, ale kiedy wyszła to wszyscy zaczęli rzucać się, że chcą starą wersję. Przyjmijcie to co dla Was się robi, bo jeszcze to robią, a jeśli skończą to wtedy nie będziecie mogli nawet narzekać, bo nie będzie na kogo. Odejdą, zostawią to i tyle.

cvsk.jpg

Opublikowano

Na nie. Skończyła się w końcu ta anomalnia ze zbieraniem minusów. Teraz praca będzie doceniania +, a nie - z braku sympati/gorszego samopoczucia. Nie wiem nawet, czy w najnowszym ipb można wprowadzic minusy

Mnie nigdy nie kręciła reputacja, bo prawdziwej reputacji nie wyrabia się w profiu.

Jak już mówiłem - na nie.

Opublikowano

z tego co piszą na forum konwersja starej bazy reputacji jest na razie nie możliwa, jeśli znajdzie sie chętny co napisze odpowiedni skrypt przekonwertuje stare dane do nowych i napisze podobny do ocen jak był to MOŻE i będzie kiedyś . jednak to są dość wysokie koszty, chyba że ze frre sie znajdzie chętny to zrobić

forum idąc z postępem integruje się z większością portali społecznościowych gdzie oceny popularności wyznacza osoba przeglądająca znacząc post jako ten co ją po prostu zainteresował

tylko czekać aż do nas zawitaja ikonki z popularnych serwisów społecznościowych oceniające zainteresowanie na podstawie wciśnięcia przycisku "LUBIĘ TO" ( ups, już są dla każdego tematu tylko moja przeglądarka po prostu ignoruje takie śmieci )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Oczywiście na nie. Jak się nie podoba post to go zostawiacie w spokoju.

Wcześniej zbierali minusy, i nie było wiadomo czy osoba który coś opublikowała jest minusowana za to, że dała lipny plik, czy dlatego że zbiera minusy.

"Lubię to" - nazwa faktycznie zerżnięta z FB. Mogli się trochę wysilić, ale IMHO to jest ogólnie lepsze od systemu + i -.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Byłbym przeciw przywrócenia '"+'" i "-" ,ale też bym zaprotestował w sprawie tego nowego "Lubię to" wystarczająco,że nie dzierżę FB,więc zamiast tego proponuje dać "Postaw piwko" czy coś w ten deseń.

Opublikowano

Przeciw, bo przynajmniej teraz nikt nie zakłada 10 kont żeby komuś dać limit - :).

Jak Ci się podoba to dajesz, tak jakby +, a jak nie to nic nie dajesz, proste.

Mnie ciekawi, co stało się z tymi co wcześniej zbierali minusy? Wyzerowali im czy jak?

Zostały , co do tematu to na nie , zawsze trafiały się randomy co +/- człowieka żeby zrobić na złość teraz masz tylko jedną możliwość i jest git,

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Oczywiście na nie. Jak się nie podoba post to go zostawiacie w spokoju.

Wcześniej zbierali minusy, i nie było wiadomo czy osoba który coś opublikowała jest minusowana za to, że dała lipny plik, czy dlatego że zbiera minusy.

"Lubię to" - nazwa faktycznie zerżnięta z FB. Mogli się trochę wysilić, ale IMHO to jest ogólnie lepsze od systemu + i -.

To samo- na nie.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Ja również jestem na nie, wreszcie nie ma płaczów że ktoś kogoś minusuje, chociaż nie ukrywam że można by było przynajmniej lubię to na + zmienić...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Który to temat? Na nie jak w każdym innym...

Chyba już z 50.Ja jestem na nie bo zawsze był cyrk z tymi plusami i minusami cytuję "Co za łajza daje mi minusy".

Już teraz wiecie o co mi chodzi .

9368_gold.png

Opublikowano

nie bo mi sie nie chce zastanawiać co komuś jebnąć jak temat/post mi sie podoba a potem jeszcze wysłuchiwać, że jestem jebanym dzieckiem neo, jak klikne zły przycisk

Opublikowano

No dobra był cyrk, usunęliście te głupie +/- i teraz znowu jest cyrk bo ludzie którzy zbierali - mają wała .... Zbierałem minus o żadnej aktualizacji nie wiedziałem.

Opublikowano

Jestem na nie czemu ?

Bo trzeba iść do przodu :)

Niech dodadzą jebiemnieto lub nie lubie tego lub to jest nie fajne

Opublikowano

Na nie. Skończyła się w końcu ta anomalnia ze zbieraniem minusów. Teraz praca będzie doceniania +, a nie - z braku sympati/gorszego samopoczucia. Nie wiem nawet, czy w najnowszym ipb można wprowadzic minusy

Mnie nigdy nie kręciła reputacja, bo prawdziwej reputacji nie wyrabia się w profiu.

Jak już mówiłem - na nie.

Tak jak on.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

A Ja jestem na TAK.

Podoba mi się zmiana mpc, ale tylko te "Lubie To" niezbyt. Na + i - zamienić i byłoby idealnie ;]

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...