Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat ten powstał, aby spisać wszystkie możliwe hostingi do gry Minecraft. Wiem, że już niejeden temat o tym był, ale nie są one aktualizowane o nowo powstające hostingi.

netshoot.pl :

Bardzo dobry i polecany hosting. Posiadają sporą liczbę RAMu - 1GB na 10 slotów czyli 2 razy więcej niż na craftserve.pl. Posiadają miły, autorski panel zarządzania z dostępem do konsoli oraz WebFTP. Administracja fachowa, naprawia błędy serwera po godzinie od momentu napisania w HelpDesk. Cena za slot w Zamościu 3 zł

Craftserve.pl :

Chyba najbardziej popularny ze wszystkich hostingów, a to dlatego, że specjalizują się tylko i wyłącznie w stawianiu serwerów Minecraft. Nie oznacza to, że jest jednak dobry. Ich maszyny często są przeciążone co powoduje lagi. Posiadają 5 ofert :

- Dirt : 5 slotowy za 15 zł. Tylko możliwość stawiania na standardowym silniku, 256 mb RAM.

- Wood : 30 zł - 10 slotów. Wszystkie silniki. 512 RAM.

- Stone : 1 GB RAM - 20 slotów.

- Iron : 2 GB RAM - 40 slotów.

- Glass : MOżliwość własnej konfiguracji serwera, zaczynając od 160 zł.

ownserver.pl :

Hosting, który chyba najtaniej sprzedaje serwery Minecraft ! W lokalizacji Francuskiej jest to tylko 1.50zł za slot i dają na niego 64 mb RAM ! Sam posiadam tam serwer i jedyne, do czego można się przyczepić to crashe co 7-8 godzin. W lokalizacji Polskiej jest to 2.50 zł za slot.

Gameserv.pl :

Hosting sprzedaje slot za 2.50zł i dają na niego 64 mb RAM. Panel nie jest za fajny, posiada niewiele opcji, czasami lekkie lagi na serwerze.

Slotex.pl :

Sprzedają za pośrednictwem SMS 30 zł za 10 slotów i dają na to 512 mb RAM. Hostingu nie polecam, występują częste lagi. Administracja jest jednak w porządku.

SoRed.pl :

Hosting, w którym sami wybieramy ilość slotów, zakupujemy tylko określoną liczbę RAMu. Nie posiadają panelu, całość zarządzania odbywa się za pomocą klienta SSH. Najtańsze - 2 GB RAM - 65zł

Resztę dodam po 16.00 :)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Najpierw musisz się z patryczkiem skontaktować, i spytać czy Ty możesz kontynuować spis, bo on nie aktualizuje.

Tym czasem cls

@Edit

Spis jest nie aktualizowany w dodatku, doszły mnie słuchy że Patryczek zapomniał hasła do konta.

Otwieram, i mam nadzieję że będziesz aktualizować ;)

@edit2

O, nie znalazłem w szukaj :O

No dobra, cls

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...