Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Expienia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@CrevaN,newjaa

Jeżeli w ciągu dnia macie włączony komputer to bot przyda się na pewno, nikt wam nie karzę zostawiać na noc jeżeli nie chcecie to nie nic wam na to nie poradzę.

@damian315

Właśnie szukam powodu, jeżeli znajdę to na pewno się do ciebie odezwę.

@QnikMaster

Uzbrój się w cierpliwość, jestem w trakcie.

Opublikowano

@up

Jak jesteś już w rozgrywce wciskasz "Esc" wchodzisz w Grafika "Grapichs" i będziesz miał w którejś opcji Full Screen lub Pełny Ekran to wtedy zmieniasz na Okno lub Window.

Opublikowano

@up

True :O to zajmie z 3 noce, co daje 30~ godzin, troche złotówek to jest, dodając czas w dzień jaki spędzasz, czyli ok. 6-7 ?

Jeśli w 3 noce zrobisz mi 10 refów, to jesteś moim bogiem.

Oj przepraszam, miałem na myśli, że bot zrobi.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Na początek włącz go i sprawdź czy wygra lub przegra 1 rundkę, a potem włącz na 3 noce to się dowiesz .

Opublikowano

w ciągu nocy to on robi 1 konto, badziew.

Jak już tak bardzo chciałby kto zrobić bota, to lepiej taskerem.

Przynajmniej samemu zawsze sprawdzone metody:)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

taskerem bota , paintem może odrazu hmmmm

jak się nie znasz to się nawet nie odzywaj , taskerem można robić jakieś krótkie akcje ewentualnie a nie całego bota z wszystkimi opcjami

on powtarza tylko ruchy jakie zrobisz .

NJxbd4x.png

Opublikowano

Mam mały problem. A mianowicie jak włączę bota wszystko działa, ale jak się zaczął już mecz to się nic nie dzieje. Mam ustawione na tryb okienkowy. Potem chyba po 8 min wyłącza się lub afk.

Mam win 7 32bit.

Z góry dzięki za pomoc :D

Opublikowano

taskerem bota , paintem może odrazu hmmmm

jak się nie znasz to się nawet nie odzywaj , taskerem można robić jakieś krótkie akcje ewentualnie a nie całego bota z wszystkimi opcjami

on powtarza tylko ruchy jakie zrobisz .

Się odezwał ten co niby wie, huhuhu.

Ciekawe, że ten napisany w AutoIT też powtarza nagrane ruchy i nie wiem o co Ci chodzi pisząc krótkie akcje, spokojnie można nagrać całą dobę pracy na komputerze.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Wbicie jednemu botowi z 1 do 5 lvla zajmuje 4h w nocy wbijemy ok. 3 refy od 20 do 8 ;p

trochę szkoda prądu , ale bot jest dopiero w wersji 0.5 z tego co czytałem w finalnej wersji wystarczy trening -> razem przeciw si-> 2,3 normale (około 2h) , wtedy w nocy wbijemy około 6 kont :)

Opublikowano

Pobrałem bota, ustawiłem wszystko jak w tutku, tak tryb okienkowy też. Bot wchodzi do gry, włącza 1v1 i... nic nie klika. Po kilku minutach pojawia się komunikat o afk, a po kolejnych kilku gra się wyłącza, jest jakiś "botowy" komunikat na ekranie i bot zaczyna od nowa i tak w kółko.

Co z tym zrobić?

Opublikowano

Nie działa to ..

Wszystko ustawiłem dobrze , naciskam na tego bota i niby gra miała się włączyć a nic się nie dzieje . Tylko w trayu jest ta ikonka bota i Paused coś tam

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

@up

Jeśli ci się nie podoba to nie pisz, a nie będziesz tu głosił jakieś nauki. Bot to nie jest żaden cheat, jeżeli go włączysz nadal możesz normalnie pograć to tylko nabija ci refy, nie 30 lvl na 1 koncie. Więc nie nabijaj postów i pomyśl zanim napiszesz.

@all

Właśnie pracuję nad tym, jeżeli coś znajdę od razu wam powiem, Bot może mieć błędy, zakłócenia.

Opublikowano

'Bot' jest dość ciekawy, przetestowałem, działa, więc dostajesz Plusika.

Przydaje się dla ludzi, którzy nie mają czasu na robienie refów ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bot bardzo ciekawie działa ;)

Zrobiłem na nim prawie 19 kont, ale teraz są małe problemy.

Mianowicie po meczu nie da się kliknąć "Zagraj jeszcze raz" i bot się zawiesza w tym miejscu, poza tym chodził raczej bezproblemowo.'

Pytanie, czy niebawem ukaże się nowy release :) ?

Opublikowano

Nie działa to ..

Wszystko ustawiłem dobrze , naciskam na tego bota i niby gra miała się włączyć a nic się nie dzieje . Tylko w trayu jest ta ikonka bota i Paused coś tam

To ja jeszcze raz..

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

cześć mam taki problem że podczas wybierania bota pokazuje mi się

You Have an invalid choise check your spelling for the opponent setting in your config program will now exit

reflink w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...