Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Expienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam pytanie, gdy kończy sie grai jest "Kontynuuj" to nie naciska bot tego, i jeszcze jedno, ma być Tryb okienkowy tzn pełny obraz, w oknie czy "bez"

z góry dzięki!

ps, bot działa ;)

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Genway

Zgodzę się że bot nie jest w pełni sprawny, jeśli chodzi o tryb okienkowy to wchodzisz w Grafikę\ i masz Tryb Okienowy lub Window i ustawiasz na to(czyli gra w oknie, nie na pełny ekran.)

Opublikowano

Bardzo fajne, ale jak co jakiś czas zobaczę to jest okienko, które mówi, że mam coś zrobić bo jestem afk. Inną rzeczą jest to, że jak ustawie bota, i siedzę na Mozilli to co jakiś czas bot włada moją przeglądarką.

7m9a.png

Opublikowano

@up

Bot sam powinien co jakiś czas chodzić po mapie żeby nie wzięło go za AFK. Właśnie niestety też niemożna nic robić jak jest włączony,bo bot bierze pod uwagę pierwsze okno jakie jest na ekranie.

PS.Wielkie dzięki za ponad 1000 Wyświetleń tematu.

Opublikowano

Wszystko fajnie ale czemu bot nic nie robi?Nie porusza się ani nic.Czy jest jakis sposób rozwiązania tego?Dam DUŻEGO PLUSA.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Bot jak widze jest stworzony w autoicie :P program wypas jak sie ogarnie, sam mam bota do warofdragons(łowienie), i na łowienie w łowiskiu na nk ale tam ciagle wygląd sie zmienia wiec nie udostepniam, dodam że można to przerobic pod inne rozdziałki, jak bym miał tylko czas to może przygotuje pod 1024x768 (fullscreen). nawet da sie zrobic bota co wygrywa, wystarczy posiadac program tasker :P wygrywamy gre ashe vs annie(i potem grac tylko taka kombinacja), (postacie nie powinny miec crita), potem rozegrac niestandardową gre, jesli boty na kazde nasze zachowanie maja odpowiedz to może to nawet działac :P lecz nie jestem pewny :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Takiego botka może napisać każdy po paru dniach w autoit'cie, według mnie jest on bezużyteczny, no ale każdy ma swoją opinie.

Opublikowano

@up

Może i dla ciebie jest bezużyteczny, dobrze szanuję twoje zdanie, ale dla niektórych osób może się przydać.

@ssssss-94

Tak ten bot jest napisany w Auto-It może i on dużo nie robi, ale nie oczekujcie za wiele niełatwo by było zrobić takiego profesjonalnego bota.

@kubaso11

A czy wbił on 5 lvl? może coś się zacięło lub zakłóciło jego pracę.?

Opublikowano

@IorwethPl

Trudno powiedzieć, licząc za rundkę ok.50 PD chyba 10 Rund lub mniej, ale na noc bota można włączyć na 90% wbije ci te 5 lvl na 2-3 kontach

Opublikowano

Mi osobiscie działa poprawnie, jesli w dalszym ciągu bot będzie się zatrzymywał to skontaktuję się z tobą na PW.

Opublikowano

Smuggler - skoro on wbija tylko na 2-3 kontach przez całą noc to jest mało.

Skoro ja za trening dostaje 3-4 lvl + 1-2 gry i mam 5 lvl.

Więc jednak wolił samemu wbijać , ale wiesz to tylko moje zdanie.

Opublikowano

@IorwethPl

Mówię że dokładnie nie wiem ile on wbija te konta, musiał byś sprawdzić. Nie testowałem na noc :)

Opublikowano

@Remember

Przepraszam cię bardzo ale masz dowody że to nie mój tut' nie wiesz a piszesz,. Jeśli to naprawdę nie mój to proszę pokaż mi stronę na której jest ten oto Tutorial. -.-. I po co to piszesz tylko żeby posty nabić.??

Opublikowano

Hymm bot dochodzi do stworzenia gry tworzy ją ale chce startować sam czyli 1v0... i gdy wyskoczy okienko że nie dostanie PZ czy PD to wtedy już nic nie robi ;/ Co z tym zrobić ??

Opublikowano

Bot działa ale dużo szybciej jest zrobić postać i samemu wbić 5lv niż czekać aż bot cokolwiek zdziała

Ja jestem tego samego zdania.

Opublikowano

Smuggler - skoro on wbija tylko na 2-3 kontach przez całą noc to jest mało.

Skoro ja za trening dostaje 3-4 lvl + 1-2 gry i mam 5 lvl.

Więc jednak wolił samemu wbijać , ale wiesz to tylko moje zdanie.

stary ten bot niema ci napierdalac 5 lvl na 20 kontach w 1 godzine ... Ten bot ma za zadanie wbijanie 5lvl bez wysilku mozesz isc do kumpli spac albo cos a bot bd dzialal w tym czasie ..Myslicie czasem ludzie czy matka boska niepodarowala rozumu ?

Opublikowano

Dziękuje!!!

Dziękuje!!!

i jeszcze raz dziękuje bot jest po prostu zajeb*sty działa bez zastrzeżeń i masz lubię to :)

Jeżeli uważacie ze nie jest przydatny to nie ściągajcie dobra???

a moje zdanie jest takie że przyda się każdemu kto nie chce się męczyć na wbijaniu 5lvl bo chce mieć 1k rp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...