Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][RP + SURVI + FB][200 slotów] Nether

rangal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 647
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to syf a nie server

Dziwne, okazuje się że jesteś autorem tematu z reklamą innego serwera.

Hmmm... dziwnym zbiegiem okoliczności ta reklama dotyczy mc-kamikadze którzy swego czasu spamowali na naszym serwerze reklamą swojego.

Ciekawee czemu dał złą opinie.

niech ten obrazek będzie moim komentarzem: face_1324849503_by_Warszawiak94735839.png

Opublikowano

Tak więc już możecie się przygotować na naszą odpowiedź!!!

A tak to tylko przez waszego kolegę Wixa zobaczymy kto się dzisiaj będzie śmiał ;D

Pozdro dla was i moderatora.

Opublikowano

Moja opinia na temat serwera nether.pl :

Według mnie serw ten jest bardzo fajny. Dużo przydatnych pluginów. Działki i fajna nazwa :P .

To co mi się nie podoba :

Kiedy idziesz na polowanie to jak tylko wychodzisz z portalu do polowania od razu jakiś camper w ciebie wali i wyrzuca z portalu przez co w ogóle nie da się grać.

Jeszcze jest taka sprawa. Normalnie sobie kopiesz na mapie surowcowej kiedy podchodzi do ciebie ktoś i cię podpala mimo że nie ma PVP na terenie mapy surowcowej.

Ale poza tym serwer jest moim naj naj ulubieńszym serwerem minecraft w całym życiu.

Polecam ten serwer dla tych co jeszcze nie grali.

Nara o.O:DB):ninja: .

I pozdro.

DrPsycho

Nick na serwie: DrPsychoL370.

post-392593-0-17663700-1325248107.png

Opublikowano

Super serwer, zachęcam wszystkich do gry na nim. Zasady, rzetelność to cechuje ten serwer!

Jeżeli szukasz dobrej zabawy w dużym gronie, trafiłeś pod odpowiedni adres. :)

PS: Fajnie by było, jakby administracja dodała mnie do White-listy, gdy będzie ona uruchomiona.

Nick: gabka_morska

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Serwer Ciekawy Połączenie Paru Trybów Gry W Jedno. Jednym Słowem Fajne!Dobrze Dobrane Pluginy Do Serweru. Ogólnie Git!!!

Opublikowano

Nether.pl jest moim najulubieńszym serwerem w minecrafcie jakiego kiedykolwiek widziałem jest pro i w ogóle.

Nie mam nic do zarzucenia wszystko w nim mi się podoba.

Nick wna serwie: AsusMIkrO.

Pozdro, nara i thx.

AsusMIkrO

Opublikowano

Dodaliśmy do sklepiku na stronie nowe opcje dla vipa, zmniejszyliśmy też jego cene.

Pozdrawiam! (Zachęcam do zakupu, vipa jak i inne towary otrzymujecie natychmiastowo (automat rozdaje))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...