Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmperialMT2 [Dedyk]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zgodzę się z Wrednym, ale gram na serwerze i kilka rzeczy można by rzeczywiście naprawić oraz przydałby się restart i trochę raty zmniejszyć.

Zauważyłem kilka bugów z itemami i chciałbym je zgłosić, ale nie wiem gdzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanie czy na tym serwerze kowal ulepsza w dt na epiki?

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

41 graczy online koxy ale i tak wbije bo lubię takie serwery gram w niebieskich nick : WaitandBleed

Masz problem z zarejestrowaniem się na serwerze pisz na gg 10473886 pomogę

Nie ma ktoś poradnika do robienia tła w adobe photoshop cs2 jeżeli ktoś ma to proszę pisać na gg 10473886

GRAM GŁÓWNIE POD NICKIEM GoldenWolf więc jak gracie napiszcie do mnie na PW jeżeli oczywiście się spotkamy w metku

1636940795.png

3924718021082201.jpgdac89f2ed1cea03b.jpg nowe sygnatury

Opublikowano

Powiem tak: byl restart kont gdzies poczatkiem listopada, serwer teraz jest o wiele lepszy niz przed listopadem, z gmami idzie sie dogadac, gram tu juz 3 tygodnie i jedyny problem to brak graczy, na prawde polecam ten serwer, a trzeba mi duzo, zeby stwierdzic, ze jakis serwer jest dobry. Jednak ten spelnil wszelkie moje oczekiwania. Przekonalem sie do tego serwa, zapraszam tez wszystkich forumowiczow MPC, zeby ocenili po zagraniu, a nie po komentarzach ktore byly przy wersji beta. Jest duzo nowych broni nie tylko na 90 lvl lecz takze na 100, 110, 115, 120 i 125, nowe expowiska ( Gm'owie pracuja nad jeszcze nowszymi) i atmosfera tez jest na wysokim poziomie. U biologa sa fajne nagrody, sa 10/5 w 6/7 bonach, naprawde zapowiada sie znakomicie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

client mi się nie chce uruchomić ;/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

teraz ja odświeżam !! 2x up co Ty pierdolisz ja wszystkie epiki robię za 1 razem jedynie ja +8/9 raz na jakiś czas spalę... na serwer zapraszam ludzie pomocni 2 dni temu mnie okradli wczoraj już miałem całe eq ; ) zapraszam do Jinno i gildii TheLastSkill

Opublikowano

właśnie zacząłem podejmować próby postawienia go na nogi ; ) zaczynam kontaktować się z HA jeśli się dogadamy serwer można powiedzieć "powstanie na nowo". serwer jest całkiem dobry gdyby nie: brak expowisk, bugujące top 10 (czyt. każdy gracz z top 10 expił na bugu w av3 lub biolog.) no i oczywiście mało graczy

Opublikowano

wiesz, serwer nie mój jestem tylko zwykłym graczem, który powiedział dość i chce pomóc postawić serwer na nogi. może serw nie jest aż tak godny uwagi co ludzie na nim ; ) pewnie gdyby nie oni nie grałbym tam i nie chciał robić nic z serwerem, lecz oni nie chcą zmienić serwera

Opublikowano

Super serwer!

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

super serwer !

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...