Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmperialMT2 [Dedyk]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otrzymałeś :Noname

Otrzymałeś :ąu

wtf? co to są za rzeczy na start , bugów pewnie co nie miara skoro nawet nie potraficie dobrze spolszczyć itd , w sklepach ŻÓŁĆ ... no way ... raczej porażka po całej linii.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Dopiero co wystartowal i juz off.. ludzie ogarnijcie z tymi serverami bo ostatnio to juz wszystko jest jak najgorszy sen ;] Ogolnie bym zagral ze wzgledu na te epiki i ich wartosci ataku itd :> mam nadzieje ze to tylko chwilowe problemy Pozdro

Opublikowano

ludzie od 9lv probuje zarobic na pele 2kk i od 9lv mam 1.800k brakuje 200k zeby kupic pele mam juz 23lv i nadal brakuje ta kwota 200k ehehhe porazka o huja tu chodzi wogole? ogarnijcie server niemam zamiaru zakladac hary nowe zeby 100k przekladac z konta na konto bo 100k na start jest DROP KAZY JEST PRAKTYCZNIE ZEROWY!!!!!PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jakoś ja zrobiłem całe eq ,skille sobie ,buffce i na pelerynki jeszcze mam ,a ty od razu musisz się wyżalić na Forum każdy wie że Yangi nie dropią i każdy to już zgłaszał pozostaje czekać.

Opublikowano

Jakoś ja zrobiłem całe eq ,skille sobie ,buffce i na pelerynki jeszcze mam ,a ty od razu musisz się wyżalić na Forum każdy wie że Yangi nie dropią i każdy to już zgłaszał pozostaje czekać.

cz;owieku co ty pierdolisz? pewnie jestes podlozony tam od nich zeby tak pisac kasa nie leci i pierdole taki server zeby za kazda butle dostawac poty 200x i latac je sellac zeby pele kupic JEBAC!

I W DODATKU CHYBA Z 4 RAZ OFFFFFFFFFFFF DZISIAJ HHEHE DOBRA NARA

Opublikowano

Polecam serwer. Wbiłem 92lv zrobiłem eq i żadnych problemów z kasą nie miałem.

I taka prośba jak miał MamColta żeby usunąc te potki, które wpadają do eq po wbiciu kulki. Czekam jeszcze aż będą dropić albo chociaż były u handlarzy itemy do biologa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...