Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2 [PL] [DEDYK]

Veygr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fake.

Witaj na serwerze EternalMT2.

Parametry serwera:

- EXP x12

- YANG x16

Procesor: Intel i5 4x 2.66GHz

RAM 16 GB

Łącze: 100Mb/s

wiadomosci_kreska.gif

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

serwer spoko napewno zagram tylko clienta sciagne ale tez bys mógł dac launtchera dla innych graczy i daj na stronce ile jest graczy online

Opublikowano

Do 30 lv'a z buta w m2 expisz,na 30 dostaniesz bron i boja<>ja woj więc fms i rib ( fms sr 4,rib -1%) napierdalasz metki aby wydropic 50 sztuk kiełbasek pieczonych (z 1 metka leci do 5 szt) kasa ???? na 32 lv mam 400 yang^^ po 25 min wydropiłem te 50 kiełbasek wbiłem silne na g1---to teraz exp...kuleczki zapełniaja się w typowo hardowym czasie,ludzi wjinno spotkałem około 8-12,z czego jakiś woj z lekko powyżej 80 lv jebał wszystkim po 50k ze skila :> z tego co tu wyczytałem bony leca tylko z bossów i co mam to robić z bronia 4% średnie bez zerowego zbonowania??? jedynie co to wódz orków wchodzi w gre jeśli jakis deb nam go nie sksuje,,,,ta prezka co do samego priva ma sie nie jak.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

@Fiil3rMacheen weź pod uwagę, że tyle graczy już dało radę i nikt z nich nie narzekał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...