Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2 [PL] [DEDYK]

Veygr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie małe pytanko. Dlaczego nie ma licznika graczy on-line i rankingu ;?

Ranking jest tutaj:

http://forum.eternalmt2.pl/skrypty/

Dodaj raty serwera, 1h.

Są przecież.

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi już jakiś czas, ale reklamy nie było, czyli można przyjąć że ruszył wczoraj.

Jeżeli cię kicko za lagi na dzikich psach to jedynie to może być wina po twojej stronie.

Opublikowano

Hard to chyba trochę złe określenie dla tego serwera. Ja bym bardziej powiedział że to medium. Na początku była mowa że nikt nie da rady wydropić pereł żeby ulepszyć coś. Teraz już nie ma większego problemu żeby to kupić, a co będzie jak jeszcze więcej graczy wbije? Serwer po prostu musi się rozkręcić i będzie się odrazu lepiej grało.

Opublikowano

Wszyscy narzekają tak na te yangi, ale jeszcze nikt mi nie napisał na co jemu kasy brakuje. Jeżeli tak bardzo chcecie to ja podniosę drop yang, ale to wy będziecie kupować itemy po 20kkk.

Dziś prawdopodobnie poleci kilka ekip na Katakumby. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na serwer. Później dopiszę tutaj więcej info.

Opublikowano

Wbiję, zobaczę, ocenię, Może akurat mi się spodoba ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

PS na jakim servi grać s1 czy s2 ?

przepraszam za brak opcji edytuj ale mi się pomyliło, zdarza się.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer jest ciągle rozwijany. Planujemy w tym tygodniu wprowadzić kolejne nowości.

Filmik z serwera dodany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...