Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Pramogos

rak222

Raty  

585 użytkowników zagłosowało

1. 1. Exp

• Hard(2-5x do pl)
      100
    • MiniHard(6-8x do pl)
      117
    • Medium 10-15 do pl
      383
  2. 2. yang

• Hard(2-5x do pl)
      56
    • MiniHard(6-8x do pl)
      114
    • Medium 8-12 do pl
      415
  3. 3. Drop

• Hard(2-5x do pl)
      82
    • MiniHard(6-8x do pl)
      138
    • Medium 8-12 do pl
      365

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na starcie będzie ze 30 osób .

Czyli Licząc że bd 8 ch na starcie i 4 królestwa

wynika że każdy będzie miał własne M1 .

Świetny pomysł !

Opublikowano

Nie no spoko wszystko wy^^^^, lecz niech to będzie w 100% medium czyli w 2 dni przynajmniej gdzieś około 105 lv można było wbić a później można było by się potrudzić. Nie ma w zapowiedzi systemu ulepszeń muszę zobaczyć nowe zbroje bronie itp czekam na ss jak je ujże i się dowiem to będe tu grał do końca i fajnie start w grudniu miła atmosfera:))

Opublikowano
youtube4 ciekawe. a rak222 to nie przypadkiem Lyons? Mam nadzieję że nie. Bo ty ogarniasz, a on nic 0 tylko płacze że coś zrobił i to wykorzystali. No cóż może sie na GM`a załapie na Bete ;p

Coś mnie ominęło? Ja nie robię takie szajsu...

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi.

Po co robić 5 klasę? Po co robić czegoś nie potrzebnego zamiast zrobić coś potrzebnego, np max więcej niż 2kkk Yang?

Jest to prosta sprawa. Serwer na 90% nie wystartuje. Mało informacji, a autor pewnie posiada multikonto. Proszę administratora o sprawdzenie autora.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Jeszcze Raz Ida pramogosa będzie na abyss :]

Ps 30 lvl w 31 min z pelerynkami :]

Mogą być takie raty ?

Mi odpowiada, ale na wszelki wypadek zrób żeby go się wbijało w około 20min. Bo na starcie bedzie dużo ludzi i nie bedzie tam takiej swobody używania pelek... ;/

Opublikowano

haha, jezeli yt4 to rak, to serwer nie wystartuje.

1. Nie ogrania orty

2. Mało lat (rozmawiałem z nim na ts3)

3. ,,chuja" umie, miał mi pomóc przy jednym serwerze

4. nie pierdol mi tu że to nie prawda ponieważ sam do Ciebie kiedyś napisałem. Pamiętasz naszą konfe z mną i Hultajem?

Opublikowano

5 Profesja ciekawe... Ale z tą piątą profesją jest dużo problemów. Mianowicie :

Wygląd zbroi i broni na jej interfejsie.

Nowe bronie zbroje oraz czy postać będzie korzystać z miecza ? 2 ręki ? sztyletów ? a może pistoletów ? Kolejny problem.

Jakie statystyki będą w tej postaci królować ? Woj siła, Ninja Zręczność, Sura i Szaman INT. I tu kolejny problem.

Skoro HARD to można by pomyśleć nad jakąś nową mapą np od 60 lvl itd.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

"

Przepraszam nie wiem jak robić na nowym forum spojler :/

Legenda :

Nieb - Jinno

Żółty - Chunjo

Czerwony - Shinsoo

Carny - Prasthis

Jasno-czerwony - Exoria [Zastanawiam się nad tym aby to było królestwo Vip ale to 40%]

Zielony - królestwo gm [taka odmiana + widać będzie prywatną postać gm którą możecie zgłosić na forum !]"

Zobaczymy, sądze ze będzie bug na bugu z tego powodu, ale jak nie to zagram.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hmm Na pewno będzie to Witalność :]

Hmm bronie to łuki i 2 ręka :] oraz sztylety

jeśli chuja umiem to skąd mam 6 królestw :] ??

Opublikowano

Miałem kiedyś sam server z kolegami dla dzielnicy i wiem jak ciężko wszystko doprowadzić do porządku.

Wiem ile to pracy i czasu ale mam nadzieje że ci się uda.

PS. Jeżeli będziesz mial problemy ze stroną servera napisz na PW dam ci gg do kumpla który w 2h zrobi ci forum i strone z fajnym i nowoczesnym wyglądem.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano
Hmm Na pewno będzie to Witalność :] Hmm bronie to łuki i 2 ręka :] oraz sztylety jeśli chuja umiem to skąd mam 6 królestw :] ??

hymm, prosze video albo screena, ale wole wideo.

Czas 24godziny. (w więcej niż 24 można sfałszować)

Wideo musi być dłuższe niż 5 minut, oraz musi zawierać min jeden ruch na 3-5s

Opublikowano

haha, jezeli yt4 to rak, to serwer nie wystartuje.

1. Nie ogrania orty

2. Mało lat (rozmawiałem z nim na ts3)

3. ,,chuja" umie, miał mi pomóc przy jednym serwerze

4. nie pierdol mi tu że to nie prawda ponieważ sam do Ciebie kiedyś napisałem. Pamiętasz naszą konfe z mną i Hultajem?

Wystartuje bo już stoi na dedyku dopracowujemy tylko szczegóły. Tylko jak napisał wcześniej pod nazwą Abyss więc ten temat można zamknąć.

1.Jeśli się nawet to zdarzy to każdy quest etc przechodzi przez 3 osoby które starają się wykryć ew. orta.

2.Jeśli oceniasz umiejetności po wieku to proszę Cię wyjdź.

3.Ogarnij wulgi bo wogle nie błyszczysz.

Odemnie:

Osobiście Cię nie znam ale jak widze twoje wypowiedzi które miają się z prawdą to troche mnie nosi, gówno wiesz a próbujesz się tu pokazać/posty nastukać czy niewiem co jeszcze.

Masz filmik jak sie nowe królestwa biją narazie Ci to wystarczy, Będa na serwie 4 królestwa nie 6 bo przy frekwencji graczy na priwie 6 to za dużo.

Pozdrawiam

sygnar.jpg
Opublikowano

Za dużo tego trochę na serwerze, jakaś nowa postać, którą zapewne mało kto będzie zainteresowany, tak samo nowe królestwo, w którym zapewne będzie mniej ludzi niż w chunjo bądź shinsoo. W regulaminie jest napisane, że prezentacja ma być 2 tygodnie przed startem, ale są równi i równiejsi na tym forum...

Opublikowano

Nie wierzę w to, że będzie nowa profesja. A to jak mówisz, że będzie 5 królestw to powinieneś dodać 2x m1 i 2x m2, bo co te dwa nowe królestwa będą latać w tych samych co Jinno,Shinnso,Chunjo? Dziwnie. :x

1319489634-U391680.png

"Weźmiemy w ręce życie, zaczniemy budować od podstaw,

A jak się zjebie coś naprawimy to."

Opublikowano

Mentalista ma rację, gdyby osób było z 2k + to ten plan miałby sens. Jednakże tyle zapewne miał osób nie będzie,

Chociaż kto wie... życzę Wam oczywiście jak najlepiej ;d

Pozdrawiam.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Lubię nowości, a ten serwer jest świetny przykładem dobrej zabawy ;]

Na pewno zagram!

5/5 za zapowiedź, dużo się dowiedziałem i na prawdę mnie zachęciła.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie no Zas 150 Medium Bedzie.... Same MEdium?? Daj Jakis HArd JAk cos inne to cos innego a nie Same MEdium .Niech JEst Jakis Pro Hard.Chcemy tu zagrac ekipa anie glosuja ci tacy co graja 3-4 dni NA medium a nA hard sie zostaje Na dluzej Np moj glos daj e za 10 osobowa ekipa na hard.; /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak ok kiedy bendzie gotowy serwer ? a i exp bendzie taki jak np na Pandora lub Elitemt2?? jezeli tak to zagram

bez linków zewnętrznych

Opublikowano

Witam Zrobiłem Flagi Dla Tych Nowych Królestw Mogę Przesłać Na GG Mogę Zrobić Flagi Też O Innych Kolorach:

SS: flagczarnych.jpg - Flaga Dla Czarnych

SS: flagjasnoczerwonych.jpg - Flaga Dla Jasno Czerwonych

SS: flagzielonych.jpg - Flaga Dla Zielonych

Mogę Je Poprawić jbc Zmienić Kolory Jak Bd Jednak Inne Kolory Królestw Itp Moje GG: 6360392

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...