Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Pramogos

rak222

Raty  

585 użytkowników zagłosowało

1. 1. Exp

• Hard(2-5x do pl)
      100
    • MiniHard(6-8x do pl)
      117
    • Medium 10-15 do pl
      383
  2. 2. yang

• Hard(2-5x do pl)
      56
    • MiniHard(6-8x do pl)
      114
    • Medium 8-12 do pl
      415
  3. 3. Drop

• Hard(2-5x do pl)
      82
    • MiniHard(6-8x do pl)
      138
    • Medium 8-12 do pl
      365

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem rak222 a to mój 1 post na tym forum nie jestem nowy bo to konto ma już 2 lata.

A więc do rzeczy(...)Mam swój pomysł na nową erę prywatnego serwera. Pomyślałem , a może by coś dodać innego niż nowe bronie/mapy/moby ?

A więc co dodałem takiego nowego zobaczycie w mojej zapowiedzi Nowej ery prywatnego serwera :

cooltext579622826.png

Procesor: Intel Bi Xeon E5606 2x4x2.13+ GHz

Ram : 24 GB DDR3 ECC

Łącze : 10 Gbps

To tyle co powinniście wiedzieć.

cooltext579626890.png

Exp : Trwa ankieta

Yang : Trwa ankieta

Drop: Trwa ankieta

cooltext579629373.png

Hmm a oto jest pytanie.!!!

Myślałeś kiedyś aby w grze metin2 istniały więcej niż 3 królestwa ?

A więc troche posiedzaiłem próbowałem i co(Zobacz ss) :

beztytuuzvm.png

Przepraszam nie wiem jak robić na nowym forum spojler :/

Legenda :

Nieb - Jinno

Żółty - Chunjo

Czerwony - Shinsoo

Carny - Prasthis

Jasno-czerwony - Exoria [Zastanawiam się nad tym aby to było królestwo Vip ale to 40%]

Zielony - królestwo gm [taka odmiana + widać będzie prywatną postać gm którą możecie zgłosić na forum !]

cooltext579635957.png

Tak mam to w planach lecz nie za bardzo ogarniam 3ds max 2012.

Więcej info w Nabór do Team

Nazwa : Skryptobujca

Dostępność w kliencie : Tak już jest tylko nie rusza nogami itp :/

Dostępność na starcie serwera : zależy od was ankieta [2.11.11]

cooltext579638872.png

Nasz quester Dawid oraz ja zajmujemy się questami.

Każde z królestw ma inną fabułę.

Przykład :

Wbijamy 5 lvl idziemy do instruktorów lecz zanim dostaniemy nasze skile Instruktor prosi nas abyś odebrał kawałki instrukcji od mieszkańców wioski.

Kiedy uzbieramy 10 kawałków idziemy do instruktora lecz nasz sklerotyk przypomniawszy sobie iż głodne zwierzęta ukradły mu nić i igle

kiedy zabijemy około 25 głodnych zwierząt wracamy do instruktora on zszywa nam instrukcje i możemy się z niej wyuczyć Np Wojownika bodego lub Mentala

Film wkrótce.

cooltext579644259.png

[HeadAdmin]KrzychuXxX

[HeadAdmn]KaEll

[GameMaster]Shock - Eventy

[GameMaster]Kudlacz

cooltext579647703.png

Prawdopodobnie(80%) start odbędzie się 1 Grudnia lecz będą dostępne beta test-y

Beta Testy odbędą się za 10 Dni

cooltext579900037.png

To pozostawię wam w jutrzejszej ankiecie choć dla mnie 6/7 na Hard/mini hard nie pasuje :] [24.10.11]

cooltext579648387.png

Klient dostępny będzie 15/16 listopada !!!

Mówię też że w Linuxie/Unixie go nie rozkodujecie :]

+ w pack nie będzie takiego bałaganu pojawi się jeden plik.(Teraz większość z was pomyśli sobie i co każda aktualizacja będzie mieć 1Gb ? Otóż nie każda aktualizacja będzie zajmować max 50 Mb)

Aha i mam do was taką małą prośbę teraz klient zajmuję 1.1Gb!! Przygotujcie sobie co najmniej 1.5Gb!! wolnego miejsca na HDD na nasz serwer.

cooltext579651166.png

Poszukujemy odpowiedzialnych ludzi na stanowiska takie jak :

WebMaster - Musi napisać Dobrze oskryptowaną i zabezpieczoną stronę dla naszego serwera

Pana/Panią która zajmuje się animacja oraz klientem

Moderatorów Forum

Game Masterów(2) Ranga Low_wizard

cooltext579652272.png

Forum :

ZAKAZ WSTAWIANIA LINKÓW DO FOR INNYCH NIŻ MPCFORUM ~Krystiannoob

Ts w budowie - jak będzie to podam :]

Zapowiedz w Budowie - tzn będę ją aktualizować

Stan serwera 46,5% - aktualizacja co 24H

Stan klienta : 60% - aktualizacja co 24H

Stan umysłowy teamu : 2% - Załamanie nerwowe..

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj, nowa klasa, nowe królestwo. Już to widzę :>

Ile takich serwerów było ? 100% z nich to fejk, fake fejkuś itp.

Zrezygnujcie z tej 5 postaci, bo to na prawdę nie potrzebne, jedynie możecie dodać ją już po starcie, bo tak to tylko tą postać będzie można znaleźć na serwerze.

Ten pomysł z kolorem nicku jest beznadziejny. Jeżeli świeci mu się nad łbem, że jest z Chunjo/Jinno/Shinsoo, to po co mu jeszcze kolor nicku ?

Tak ogólnie to nawet nieźle, lecz weź sobie do serca mój post, serio.

@DOWN

No tak zrobiłeś, ale jeszcze musisz zrobić wygląd tych trzech królestw M1/M2, czyli 6 nowych mapek.

Pozdr ^^

fb.com/myrodj

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=eAWEp4e11Nw

Film na szybko ponieważ kończymy Quest jak możecie również usłyszeć podczas filmiku :/

od razu mówie iż postacie można wybrać podczas 1 zalogowania się do gry nie chodzi mi już o wejście tylko o wybór na mapce :]

Edit2 Mapka jest gotowa lecz nie ma jeszcze tam npc :] to tyle właśnie je ustawiam oraz robię spawny :]

Down no właśnie z flagami jest problem ponieważ locale_pl bierze flagi z głównego obrazka i trudno trochę je edytować flagi biorą się z Pliku Subimage :/
Opublikowano

Mało informacji co do servera jak dla mnie.. trudno mi go ocenić bo poza sprzętem i łączem podaliście tylko o nowym królestwie(które moim zdaniem jest zbędne) i nowej profesji (która również jest dla mnie zbędna ponieważ nigdy nie będzie ona tak dopracowana jak te już istniejące).

Może napisz jaki będzie system ulepszeń, jakie nowe mapy itd.

beztytuuacf.png

Opublikowano

jeśli to będzie prawda to miazga... Człowieku kup 20 dedyków jeśli uda Ci się to zrobić bo ludzi nie pomieścisz. Tak jak widzę to to aż mnie z nóg zwala... Polak zrobił coś lepiej od chińczyka... Masakra. A client ile waży? z 2GB?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

O serwerze wypowiedziałem się w poprzedniej zapowiedzi 0_o nie wiem czemu znów nowa ale cóż , a co do Quoriego to zajmij się swoim serwerem lepiej .....

oficjalnelogo.png

Opublikowano

już myślałem że mój pomysł nie wypali 2 Ha wyjechał do warszawy zapowiedzią nikt się nie interesuje lecz wczoraj wieczorem 2 Ha zdobył laptopa z internetem i widzę że coś tutaj się ruszyło hehe A więc prace nad serwerem idą w 120% :]

Opublikowano

youtube4 ciekawe. a rak222 to nie przypadkiem Lyons? Mam nadzieję że nie. Bo ty ogarniasz, a on nic 0 tylko płacze że coś zrobił i to wykorzystali. No cóż może sie na GM`a załapie na Bete ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Yhym. dawaj ten filmik ;p

Opublikowano

Normalka , dajcie z 20 Ch , 100 nowych map 30 królestw i 5 nowych postaci ... co za dużo to nie zdrowo LUDZIE co wy robicie 0_o omg w głowach wam się poprzewracało ? Moim zdaniem to będzie wielka porażka ( powątpiewam , że wam się uda ) jeśli chodzi o bugi itd ....

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...