Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer]Ondine Rappelz

Nauczycielka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi chciałbym zagrać na tym privku tylko potrzebuje "przewodnika" i z chęcią dojde do polskiej gildi czekam tylko aż właczą serwa i sciągne clienta i co ktoś chętny:? daje Plusiki :)

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radze nie grać na Shiva totalny chaos i syf nie da się grac bo co chwile ścina po której trzeba grę od nowa uruchomić a przy logowaniu wam nie wloguje bo pisze że konto jest używane w grze.Także szkoda czasu i nerwów na ten serw.

Opublikowano

Siema mam taki problem:

ściagnelem lunchera i rozpakowalem do folderu z rappelzem i wyswietla mi sie: nie mozna odnalesc plikuGameGuard lub zostalo to zmienione . co z tym zrobic?

za odp daje Like'a

Opublikowano

Panowie. To nie jest temat do pogaduszek. Jeżeli macie pytanie to oddzielne tematy zakładać.

Każdy inny niezwiązany z tym serwerem post będzie nagradzany warnem !

Opublikowano

Znajduje się w sklepie All in One.

Potem zakładka chyba cash shop.

Tam poczytaj opis itemków bo nie pamiętam :)

Znajduje się on w hv.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

em ja mam taki prblem :( nie wiem skąd mam pobrać to wszystko do tego serwera :/ linki podane wcześniej nie działają a z głównej strony jakiś błąd wyskakuje :) pomoże ktoś? tak dla jasności nie jestem zielony w tą gre :D

Opublikowano

Ja sobie pobieram konczy sie pobierac klikam a tu mi wyskakuje musze wybrac program do odtworzenia a tak wogule pobieralem z strony rappelz shiva moze ktos dokladnie wytlumaczyc wszystko bo czytam i nic nie moge zrozumiec

Opublikowano

@ciapella

http://ondine-server.com/

Ale serwer narazie niedostępny.

@Kamalaa

Nie rozumiem twojego błędu. Pokaż na screenie co pobrałeś i ten błąd.

Opublikowano

chodzi jej o błąd ze jak np masz img to dajesz otworz za pomoca i to mu wyskakuje i nie wie co dac

@kamalaa to jak pokazuje ci okno to nie jest launcher ani nic sciagnij launchera wklej poczekaj na serwa wlacz i graj

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ktoś podać jakiś link do prywatnego serwka, bo szukam po internecie, ale albo strona servera nie działa, albo launcher'a nie można pobrać bo usunięty, albo nie ma strony z rejestracja;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...