Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer]Ondine Rappelz

Nauczycielka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no w sumie tak :D

/Nie spamuj w temacie. Pisz coś sensownego,a jeżeli mają być takie odpowiedzi to albo zedytuj poprzedni post ,albo napisz na pw.

Narazie kończy się na upomnieniu,ale następnym razem warn będzie.

Rakocy

1339945329-U405764.png
  • Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Mamy temat do zapisów na wspólną grę :)

A poza tym po co na priv jak można stworzyć temat? :)

Czyli serwer jak narazie trzyma się w jak najlepszym porządku i nie widać,żeby mieli go zamknąć:)

Opublikowano

@Up

Oczywiście skorzystam z tej opcji :)

Jeżeli komuś łatwiej stworzyć temat to proszę bardzo, ale nie każdy chce naocznej publikacji ^_^

Trzyma się w jak najlepszym, przybywa graczy, a co za tym idzie coraz więcej osób online. Serwer tętni życiem.

Przydałoby się tylko więcej Polaków :)

2q1t1lg.gif

Opublikowano

@Up

Oczywiście skorzystam z tej opcji :)

Jeżeli komuś łatwiej stworzyć temat to proszę bardzo, ale nie każdy chce naocznej publikacji ^_^

Trzyma się w jak najlepszym, przybywa graczy, a co za tym idzie coraz więcej osób online. Serwer tętni życiem.

Przydałoby się tylko więcej Polaków :)

Ja właśnie mam zamiar pobrać ten serwer, więc może zagramy (o ile nadal grasz)? Możesz odpisać tu lub na priv ;p (lepiej priv chyba by nie spamować tutaj)

edit:

Mój zamiar przerodził się w rzeczywistość. Już mam 25% pobrane, jak serwer się spodoba to zagram dłużej (będę grała tylko nocą, bo w dzień mi źle działa internet [o dziwo w soboty nawet w dzień jakoś działa w miarę dobrze, ale i tak nocą gram]) :) Nick podam w kolejnym "edit" posta (jak pobiorę, zainstaluje i z patchuję grę [o ile trzeba patchować, a pewnie trzeba]) ;p

edit 2:

Nick będę miała Enora (o ile będzie wolny), jeszcze nie wiem kim grać będę, ale pewnie hodowcą (czy jak on tam się zwał, w każdym razie on może na jakiś czas przyzwać dwa pety). Zapewne będę potrzebowała pomocy (gdyż na globalu mało grałam i tylko w ep 5), więc wszelkie porady co do rozwoju postaci (i w ogóle na temat postaci) i peta mile widziane (oczywiście na priv żeby spamu nie robić) :)

edit 3:

Polecam gorącą ten serwer. Jeżeli komuś mógłbyś pomóc (pytania) lub wspólną grą zapraszam na priv. Jeszcze raz zachecam do gry ;)

Heh, teraz zauważyłam ten post, ale zemnie ślepota -.- Chętnie skorzystam z pomocy i propozycji wspólnej gry (Wiem, miałam pisać na priv i oczywiście napiszę jak będę miała już postać założoną [a wcześniej ściągniętą, zainstalowaną i z patchowaną grę]) :) A tak w ogóle jaką postać polecacie zrobić? Odpowiedzi na priv ;p

edit 4:

Mam jednak nick Enyrra i mam postać Gaia i idę w Druida ;p

Opublikowano

Druida nie rób jest nie potrzebny na privy.

Polecam bardziej Assasina , Żołnierza , Gaia - przywoływacz ;)

Opublikowano

Druida nie rób jest nie potrzebny na privy.

Polecam bardziej Assasina , Żołnierza , Gaia - przywoływacz ;)

Właśnie robię Gaia Przywoływacza :) No ale i tak nie wiem skąd brać eq (i karty petów, ani jedna mi nie dropnęła... eq w sklepie kupuję, więc z tą nie wiedzą skąd eq brać trochę przesadzam ;p), może Ty wiesz skąd zdobędę karty petów i eq? Wiem, że z dropu, ale mi nie dropią żadne karty... Mam Gaia Przywoływacza 30+lvl i jeszcze żadnego peta nie mam

Opublikowano

Poszukaj w sklepie kart petów ,a jeżeli nie to jedynie drop.

Karty umiejętności wydropisz +1 ,ale poświęcając pieniądze na dar bogini otrzymasz +5 ,lub nawet pustą kartę Tyrana Śmierci ^^

Opublikowano

Karty umiejętności wydropisz +1 ,ale poświęcając pieniądze na dar bogini otrzymasz +5 ,lub nawet pustą kartę Tyrana Śmierci ^^

Już wiem gdzie jest NPC z kartami (prawie wszystkimi) petów (lokalizacja NPC: HV za mostem, zawsze tam pełno ludzi), ale od 20kk do 240kk tam za kartę, więc czeka mnie farmienie (i chyba robienie drop postaci) ;p

edit:

No ale dzięki za informacje o zdobywaniu lepszych kart skilli :)

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci dać peta jakiego chcesz :) Albo kupić Ci karty. Dziś powinienem mieć czas wieczorkiem. Szczegóły na priv.

Chodź planuje wydatki w wysokości 10kkk więc też muszę pofarmić :)

Ps. Nie gram nocami niestety.

2q1t1lg.gif

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci dać peta jakiego chcesz :) Albo kupić Ci karty. Dziś powinienem mieć czas wieczorkiem. Szczegóły na priv.

Chodź planuje wydatki w wysokości 10kkk więc też muszę pofarmić :)

Ps. Nie gram nocami niestety.

Jak na razie w dzień mam internet, więc gram i w dzień. Zaraz napiszę na priv i za pomoc z góry dziękuję :)

Opublikowano

Dar bogini...to jest to gdzie wrzucasz kase ?? <altar> ?:P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

To nie serwera ,na globalu dawno to było poza tym są jakieś bugi na tym serwerze? Mówię tutaj do Best :) Napisz na pw jak są.

Opublikowano

Ej no bug'i 3majcie dla sb, a nie. *.*

95% server'ów ma co naj mniej 2 bug'i. =)

Chcecie, by skonczyło się tak samo jak na DF? każdy z kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk g.?

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Sorka ze nie do tematu, ale gram i nie wiem jak zrobic questa na pierwszą klase. (questa nie da sie wziąść)

jezeli ktos wie priv ;)

Opublikowano

Należy udać się do jednego z Job Supporter'ów, który znajduje się w miastach np. Horyzont.

Ten npc pomoże Ci wybrać klasę po osiągnięciu progów minimalnych Punktów Profesji.

Na serwerze prywatnym nie wykonujemy questów.

2q1t1lg.gif

Opublikowano

Proszę:

Tutaj masz w partach

Part 1

http://www.multiupload.com/2YSZ4QGOJ9

Part 2

http://www.multiupload.com/XMKHKHYMXP

Part 3

http://www.multiupload.com/20JQ1Q9EWF

Part 4

http://www.multiupload.com/KV0AZG237L

Part 5

http://www.multiupload.com/OUL2O7Z0QK

Part 6

http://www.multiupload.com/EVRZCQ50QC

Opublikowano

Mi ktoś wyjaśni tak bardziej obszernie i zrozumiale jak się profesje zmienie(ciemny jestem)

I tak wogóle to ja już questa wziołem na zmiane profesji no i nie wiem czy powinienem wziąć

http://pl.gpotato.eu...eferrer=Mrasura

Kliknij,zarejestruj i wbij 50lvl na rappelz(albo 10 na Allods Onnline) a uszczęśliwisz samotnego człowieczka i jego małego kotka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...