Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Darmowe uridium :_)

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj kolega kiedyś podal nr karty od mamy a swoje imie i mial policje na chacie + 200 zl kary za podszywanie sie za inne osoby dobrze ze to byla jego mama a nie ktoś inny bo moglo by sie to skonczyc nie na samej karze pienieznej

Opublikowano

Moj kolega kiedyś podal nr karty od mamy a swoje imie i mial policje na chacie + 200 zl kary za podszywanie sie za inne osoby dobrze ze to byla jego mama a nie ktoś inny bo moglo by sie to skonczyc nie na samej karze pienieznej

Nie ma to jak podać nr. karty rodzica/kogoś obcego i swoje imię czyt. szczyt idiotyzmu <_< .

Patrz punkt 12. - Pokaż go koledze <3 .

@UP Jak to się skończyło? Jeżeli zrobiłeś raz to się skończyło. Oferta jest jednorazowa :P .

obraz24.png

Opublikowano

Rozumiem, że jeżeli mam zmienne ip internetu to mogę tą czynność powtarzać? Właśnie skorzystałem z tego poradnika i jak dojdzie 46tyś uri dam znać i autorowi dam ,,Lubię to" :)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

A ja bym powiedział, że na 50 % się stanie. Ostatnio dużo mówi się, że policja bierze się za przestępców internetowych. Niedawno czytałem gdzieś, że złapali masę osób w jakimś mieście. Także nie radze korzystać z tej usługi i robić ankiety/reklamy tylko fREE!

Opublikowano

A ja bym powiedział, że na 50 % się stanie. Ostatnio dużo mówi się, że policja bierze się za przestępców internetowych. Niedawno czytałem gdzieś, że złapali masę osób w jakimś mieście. Także nie radze korzystać z tej usługi i robić ankiety/reklamy tylko fREE!

Nie przesadzaj, 50%? 10 osób skorzystało, więc według Ciebie 5 już złapała policja? o_O na 99,9% nic się nie stanie.

Już to chyba nie zadziała, w ofercie Pay by shooping nie ma już Tchibo

Owszem, że nie działa. Przecież pisałem "Oferta jednorazowa" :P.

obraz24.png

Opublikowano

Zgodnie z obietnicą dałem ,,Lubię to" :) Uri doszło do mnie 7:52 :) Polecam ten sposób

Opublikowano

po 1 Było bardzo dawno temu to samo

po 2 wiecej ankiet jest w USA na forum jest tut o aolu a jak nie to szukajcie w googlach

po 3 ip jest przechowywane na serwerach,

po 4 od czego są serwery dedykowane?

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Owszem, że nie działa. Przecież pisałem "Oferta jednorazowa" :P.

Wiem że to napisałeś, ale godzi mi oto że usunęli chyba Tchibo z oferty, ja na koncie gdzie nie używałem tego sposobu nie widzę Tchibo ?!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wiem że to napisałeś, ale godzi mi oto że usunęli chyba Tchibo z oferty, ja na koncie gdzie nie używałem tego sposobu nie widzę Tchibo ?!

Napewno nie usuneli, ponieważ mimo iż skorzystałem z tego bugu nadal mam w ofertach Tchibo :) Upewnij się czy na pewno dobrze wchodzisz ;p

Opublikowano

po 1 Było bardzo dawno temu to samo

po 2 wiecej ankiet jest w USA na forum jest tut o aolu a jak nie to szukajcie w googlach

po 3 ip jest przechowywane na serwerach,

po 4 od czego są serwery dedykowane?

1. Nie było.

2. Tut o który Ci chodzi jest o wypełnianiu amerykańskich ofert ale darmowych - czyli tych od 100 do 2000 uridium. Mój sposób jest zupełnie inny, nie wymaga programów i zgarnia się jednorazowo około 23k uridium. Tam nic nie było o tej ofercie...

3. I tak szanse są mikroskopijne.

4. Jakby to było coś poważnego to serwer dedykowany nie pomoże ale dla chętnych zaraz zrobię Edit :).

@Edit Punkty 0 dodane :).

obraz24.png

Opublikowano

@up

Po przemyśleniu stwierdzam że tuta jako takiego nie było, ale wątek przewijał się nie jedno krotnie. :P

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...