Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Darmowe uridium :_)

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jakby mialo mi sie cos stać to co co za to grozi?

Nic się nie stanie na 100%, ja już tak nie raz robiłem i parę znajomych osób też. Nic się nie stało, jakby coś się "musiało" stać to jedynie miałbyś expres do kawy. Mama na pewno by pokrzyczała, a potem codziennie parzyła kawę jeszcze :D.

Tam pisze uridium około godziny czyli 1 godzina +/- parę godzin. Mi raz doszło po 20 min, a raz czekałem ponad 24h.

obraz24.png

Opublikowano

Na dwóch kontach na raz nie działa :) , na jednym mi dodało uri a na drugim nie ...

Nie działa w sensie, że co? Na drugim koncie zamówiłeś i nie doszło uri, czy Ci się ta strona już nie wczytuje? U mnie działa na 2 albo odczekaj trochę czasu. Skoro działa na 1 to znaczy, że poradnik się Ci przydał, a wtedy wiesz co :).

obraz24.png

Opublikowano

Nie działa w sensie, że co? Na drugim koncie zamówiłeś i nie doszło uri, czy Ci się ta strona już nie wczytuje? U mnie działa na 2 albo odczekaj trochę czasu. Skoro działa na 1 to znaczy, że poradnik się Ci przydał, a wtedy wiesz co :).

Na 1 działa normalnie ;) , nie działa na 2 bo uri nie przychodzi w ogole :) , czekałem już 2 dni ;]

Opublikowano

W takim razie możliwe, że coś źle wypełniłeś albo podałeś te same dane.

@Edit To dlatego, że masz te konta na jednym e-mail lub przez adres IP odczekaj trochę.

obraz24.png

Opublikowano

Ja mam pewność i jak by mieli Cię złapać to i szkoła by nie była wielką przykrywką. Nie będą was za takie "gówno" za przeproszeniem ścigać. Mam nadzieję, że wiele osób skorzystało czytając niektóre wypowiedzi, a mój problem. Ilość pozytywnych wypowiedzi nie jest wprost proporcjonalna do "Lubię to" :).

obraz24.png

Opublikowano

Jak cię złapią to miałbyś niezłego pecha i awanture ;D Ale pozatym to chyba nic;d

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...