Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Darmowe uridium :_)

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiadomo, można nabyć uridium za darmo, wypełniając ankiety, rejestrując się na stronach itd... wszystko to żeby zdobyć od 100 do 2.000 uridium.

Są również oferty wymagające płatności np. zamawiamy coś na stronie po czym dostajemy uridium :).

Taką ofertą jest Tchibo - dostajemy za nią z tego co pamiętam jakieś 22.000 uridium - dostajemy dwa razy więcej jeżeli mamy podwajacz bankingu :).

Różni się ona od pozostałych tym, że jest w niej opcja "Płatność przy odbiorze" :D.

0. (Ten punkt jest nie konieczny ale jeżeli Ci zależy to możesz skorzystać) W celu "utrudnienia" namierzenia nas przez adres IP (na co są naprawdę nikłe szansę i nie należy się tego obawiać) ofertę można wykonać przez serwer VPS.

0a. Wchodzimy w tym celu na:

http://www.exone.pl/serwery/vps/test

0b. Sprawdzamy Adres IP , Nazwę użytkownika oraz hasło do serwera testowego z Windows.

0c. Uruchamiamy na naszym komputerze "Podłączenie pulpitu zdalnego"

0d. Wpisujemy Adres IP serwera, łączymy się, po czym podajemy nazwę użytkownika oraz hasło (Uwaga! Czasami jakiś sprośny użytkownik może zmienić hasło do serwera testowego, w takim razie musimy odczekać około godziny do restartu serwera i przywrócenia domyślnych danych logowania).

0e. Dalej już chyba nie muszę tłumaczyć, uruchamiamy przeglądarkę, logujemy się do Dark Orbit i postępujemy według poniższych punktów.

1. W panelu Dark Orbit wybieramy "Uridium".

2. Wybieramy "Uridium za darmo - Cash for action.

3. Po pojawieniu się nowego okna, wybieramy w nim "Pay by shopping: Deal United".

4. Wybieramy tam ofertę z Tchibo.

5. Wypełniamy dane, oczywiście fałszywe.

6. Klikamy dalej, po pojawieniu się strony z Tchibo wybieramy zakładkę, np. przeceny i bierzemy co chcemy kupić, klikając na "Dodaj do koszyka (mała

ikonka z wózkiem)" - Najlepiej żeby zamówienie wynosiło 200 PLN + ale niech nie przekracza 300 PLN lepiej, kiedyś zakup za minimum 200 PLN był wymagany, aby otrzymać uridium, nie wiem jak teraz.

7. Kiedy już wybraliśmy co chcemy kupić, wybieramy "Koszyk/Kasa", na samej górze strony.

8. Klikamy dalej.

9. Teraz najważniejsze, wypełniamy pola fałszywymi danymi - najlepiej takie same jak wcześniej w punkcie 4. Nawet e-mail niech będzie jakiś inny, kod pocztowy musi się zgadzać z miastem, a miasto z podaną ulicą.

10. Zalecam zaznaczenie ptaszka przy "Dzięki Newsletterowi Tchibo będę otrzymywać przez e-mail informacje o aktualnych ofertach Tchibo. Wskazówki dotyczące Ochrony danych i bezpieczeństwa zostały przeze mnie przeczytane." - Jakoś szybciej niby doszło po tym uridium :D.

11. Klikamy dalej.

12. Wybieramy sposób płatności: "Płatność przy odbiorze".

13. Klikamy dalej.

14. Klikamy zamów. - Nie pamiętam już dokładnie, może w punkcie 13 już możemy kliknąć zamów :P.

Uwaga! Oferta jest jednorazowa!

Za około godziny powinniśmy otrzymać jakieś 22.000 uridium, jeżeli mamy podwajacz bankingu to 44.000. W skrajnych przypadkach może to potrwać nawet do 48 h.

Liczę, że się przyda :).

Skorzystałeś? To działa?

Liczę, że mnie polubisz.

obraz24.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem. Nie musisz się unosić, jak Ci się nie podoba to nie rób.

Bo będą Cię namierzać, za to że kurier dojechał pod zły adres. Nie ma kasy nie ma towaru. DO nic do tego, czy przesyłka doszła czy nie.

Robiłem już tak jakiś rok temu, 2 miesiące temu. Jakoś policji nie widzę.

obraz24.png

Opublikowano

Można by zmienić IP lub TOR'em wejść na DO i sprawdzić oferty dla innych krajów, może są jakieś podobne

A jak ktoś chce kupić troche uri to zamiast tego polecam zrobić ofertę Rebtel (52k uri za 30 zł), kiedyś robiłem tą ofertę w innym serwisie tylko trzeba było 10$ wpłacić

Opublikowano

zawsze można wbić do jakiejś kafei i spróbować bo na swoim kompie jakoś odwagi nie mam :P

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Był już taki tut , tylko że z normalnymi ofertami za np. 1k uri.

Można sobie w domku zrobić fake email , przygotowac fake dane. Wbijasz do kafejki , 5-6 minutek i basta.

Co do tego , nei ma towaru nie ma forsy. I ciekawe jak niby policja ma wbić , skroro mieszkasz w zakopanym , podasz dane do gdańska , fake numer fake fake all.

Tylko że zastanawia mnie to , że Tchibo może zgłosić sprawę na policję , to zaś BP udostępni IP z komputera z którego sie gra. Tez tak moga zrobic.

Opublikowano

Poza mną, moje IP ma jeszcze około 100 osób, jak nie więcej. Trochę chyba by szukali.

Skoro nie zgłosili jeszcze nigdy to czemu mieli by teraz?

Jeżeli ma się zmienne IP, to co wtedy?

obraz24.png

Opublikowano

Zmienne IP też da się wychwycić, mają np. twoje ip sprzed 2tyg, a i tak mogą się dowiedzieć z jakiej firmy masz neta, potem firma grzecznie podaje to co ma o tobie i już

Opublikowano

Zgłoszenie na policje jest w tym wypadku praktycznie niemożliwe... Pewne by to bylo gdy suma platności za kuriera i towar przekraczałaby równowartość 500 zł... Coś o tym wiem już ;P Proszę, nie pytajcie mnie skąd :)

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Opublikowano

Zgłoszenie na policje jest w tym wypadku praktycznie niemożliwe... Pewne by to bylo gdy suma platności za kuriera i towar przekraczałaby równowartość 500 zł... Coś o tym wiem już ;P Proszę, nie pytajcie mnie skąd :)

Hehe, dzięki za ostrzeżenie :P. Dobrze, że nie pokusiłem się o ten expres do kawy za ponad 1.000 :D.

obraz24.png

Opublikowano

Polecam sposób, działa, chwilę temu dostałem 23k uridium.

Jeśli nie wierzycie mogę dać screena :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Polecam sposób, działa, chwilę temu dostałem 23k uridium.

Jeśli nie wierzycie mogę dać screena :)

@EDIT

Super sposób, kilka godzin i mam full elite + full profil pilota :)

Jak to Full Elite? Przecież oferta jest chyba jednorazowa? :P

@Edit Mam nadzieję, że support nie zagląda na MPC :D.

obraz24.png

Opublikowano

jak chcecie żeby was nie namierzyli to zmienicie IP komputera po bugu powiem jak to zrobić :D

1.wchodzimy w menu start

2.naciskamy uruchom

3.w wyświetlonym oknie wpisz następującą frazę: CMD

4.w wyświetlonym oknie edytora tekstu wpisz frazę: ipconfig /release (miendzy ipconfig a / jest odstęp) naciskamy enter

5.nasz numer ip został usunięty

6.aby dać nowy nr ip wpisz następującą frazę: ipconfig /renew (miendzy ipconfig a / jest odstęp) naciskamy enter

Jak się nie uda to prubujcie jeszcze raz

uwaga działa tylko na windows xp

Opublikowano

jak chcecie żeby was nie namierzyli to zmienicie IP komputera po bugu powiem jak to zrobić :D

1.wchodzimy w menu start

2.naciskamy uruchom

3.w wyświetlonym oknie wpisz następującą frazę: CMD

4.w wyświetlonym oknie edytora tekstu wpisz frazę: ipconfig /release (miendzy ipconfig a / jest odstęp) naciskamy enter

5.nasz numer ip został usunięty

6.aby dać nowy nr ip wpisz następującą frazę: ipconfig /renew (miendzy ipconfig a / jest odstęp) naciskamy enter

Jak się nie uda to prubujcie jeszcze raz

uwaga działa tylko na windows xp

To chyba nie działa na IP wew.

obraz24.png

Opublikowano

Inferno ten sposób nic nie da... Musiałbyś zmienić ip internetu tz. zewnętrzne. Ale to też by nic nie dało. Każda czynność jaką wykonałeś ze swojego ip, jest przechowywana na serwerze przez 5 lat :P(albo mniej ^^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...