Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.1] McMpCheat - Fast Sneak, Speedhack, X-Ray, High Jump i więcej!

Gaw3l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

McMpCheat Menu 1.1 (NEW!)

Dla Minecraft 1.8.1

McMpCheat Menu (Minecraft Multiplayer Cheat Menu) to najnowsza modyfikacja / pierwszy cheat (do MC

:D) mojego autorstwa. Napisany jest w języku Java, uruchamiany jest bezpośrednio z plików klienta Minecraft. Przeznaczony na serwery multiplayer, podczas testowania nie wykazywał żadnych błędów. Działa tylko i wyłącznie z wersjami stabilnymi, nie wydaję cheata dla pre-release!

Cheat jest do pobrania w formie pliku minecraft.jar, także musicie poświęcić swoje aktualne mody dla McMpCheat Menu :P. Zalecam też nie instalować jednocześnie na tym pliku innych modyfikacji, gdyż całość może zostać uszkodzona i gra się po prostu nie włączy.

Aby włączyć poszczególne opcje cheata, w pierwszej kolejności wciśnij i przytrzymaj klawisz +/=. Dzięki temu, rozwinie się lista pod napisem McMpCheat. Wtedy uruchom wybraną funkcję, wciskając klawisz, który widnieje w klamerce obok nazwy opcji (np. Speedhack - Z).

WAŻNE: Opcje można włączać/wyłączać tylko wtedy, kiedy menu jest rozwinięte (a napis McMpCheat zielony)!

61453402.png

31461771.png

Speedhack - standardowe przyśpieszenie biegania, kopania itp.

X-Ray - wyświetlanie tylko wartościowych bloków + w tej wersji zwiększona jasność!

Flying - latanie (spacja - w górę, lewy ctrl - w dół)

Fast Sneak - skradanie się zbliżone prędkością do normalnego chodzenia

Wall Climb - po każdym bloku można się wspinać jak po drabinie

High Jump - 3x wyższe skoki, uwaga na HP!

Konsola cheata w oknie gry jest po angielsku, ponieważ MPC nie jest jedynym forum, na którym go prezentuję (a nie wszyscy rozumieją po polsku, z angielskim jest łatwiej

:ninja:).

Instalacja step-by-step:

1) Pobierz minecraft.jar z załącznika

2) Otwórz ścieżkę %appdata% -> .minecraft -> bin

3) Usuń (i ew. wykonaj kopię zapasową) pliku minecraft.jar

4) Wklej do tego folderu nowy, pobrany minecraft.jar

5) Gotowe, możesz już uruchomić grę!

Galeria:

Jeżeli ktoś zna się na kręceniu filmików a'la prezentacja cheata, proszę o kontakt.

Download / Skan (0.0%):

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6b2f951140fbf9d0d0e32af0f5b17b5a426487df2bd06fc248845af474e01239-1319553555

Uwagi:

# zastrzegam sobie wyłączne prawo do rozpowszechniania cheata

# nie odpowiadam za uszkodzenia/bany wynikłe w wyniku użytkowania McMpCheat :unsure:

Zapraszam do komentowania, wysyłania sugestii etc.

Pozdrawiam, ~ Gaw3l

Opublikowano

Wchodzisz na dowolny serwer, wpisujesz na czacie np.

.xray

Spis komend w pierwszym poście lub po wpisaniu .help 1 i .help 2

//ofc. wysłana wiadomość nie dociera do innych graczy, także spokojnie. :)

@up. co nie działa?

Opublikowano

Pytanie: Dot. następnej wersji McMpCheat - czy chcecie, aby:

a) funkcje były uruchamiane przez konsolę na czacie;

B) funkcje były uruchamiane przez buttony w ustawieniach;

c) funkcje były uruchamiane przez przypisanie nich do konkretnych klawiszy

Z góry dziękuję za odpowiedzi,

~ Gaw3l.

Opublikowano

Witam mam problem robie wszystko zgodnie z instrukcja lecz gdy wchodze na serwer to robi mi sie czarny obraz a meta-inf usunolem mam tak caly czas moze ktos da link do gotowej zainstalowanej wersji minecrafta z x-rayem? dam + lub - i 5

Opublikowano

Witam mam problem robie wszystko zgodnie z instrukcja lecz gdy wchodze na serwer to robi mi sie czarny obraz a meta-inf usunolem mam tak caly czas moze ktos da link do gotowej zainstalowanej wersji minecrafta z x-rayem? dam + lub - i 5

Gdy wchodzisz na każdy serwer? Może to po prostu wina zabezpieczeń, np. przed X-Ray. :)

Opublikowano

Jak Dla mnie Bleeeee ! Gdzie bedzie Normalna gra : ( a juz myslalem ze MC sie nie zkurwi . ; / a no szkoda ;/ , Czekamy na plage Cheaterkow na servach do banowania : )

P.S , Wiem ze to Forum o Cheatach , Ale To jest Moje Zdanie .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Released v1.1

Uwaga: teraz McMpCheat udostępniany jest w wersji Menu, tj. koniec z komendami czat!

Instrukcja uruchamiania poszczególnych opcji dostępna w pierwszym poście!

Changelog:

- wersja menu
- cheat flyhack
- cheat wall climb
- usunięty folder META-INF

Pozdrawiam.

@down2. Tylko, że .zip zawiera tylko folder z minecraft.jar ;)

Opublikowano
ja robie wszystko tak jak trzeba lecz niestety konsola mi sie nie pojawia wiec co mam zrobic by to działało ?

Nie ma w nowej wersji konsoli na czacie, jest tylko menu rozwijane klawiszem +/= (musisz przytrzymać). :)

@down. napisz, w jaki sposób buguje, to będę miał możliwość Ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...