Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy wygląd forum

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cem fluo!

Czekam aż kokosz znów doda nowe skiny i, żeby był jakiś ciemny.

Tego wgl. nie ogarniam. I nie widać, że jestem pro user ;/

hmm widać ,że jesteś pro user masz range

@up

jest "lubię to"

Opublikowano

LoL weź idź, oddajcie +/- xD Dla mnie minusy nie oznaczały że kogoś lubię lub nie lubię :P Ja je po prostu zbierałem xD A teraz mi pisze że mnie nie lubi 833 osób xD

@

Przy tym skinie szybciej chodzi pisanie/edytowanie tematu tak mi się wydaje ;D szybciej się wczytuje. Zgodzę się z tym że lepiej się na to forum patrzy :)

Opublikowano

Mi też się nie podoba, ale lepiej reformować forum niż doprowadzić je do takiego stanu jak szlachta nasz kraj przed rozbiorami :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wszystko jeszcze zostanie dograne, spokojnie - wszystkiego na raz nie da się zrobić ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

mi sie podoba lecz jak ktoś zbierał miniusy? Jest tylko Polub to więc ci co zbierali minusy? Da sie jakoś minusy dawać moze z ranka ślepawy jestem ^.-

Najlepiej jakbyście oddali +/- a nie coś w stylu FB lubie to

Macie Liste Top spamerów?: d

Ogólnie nowe MPC szybsze i przyjaźniejsze dla oka ale to co wymieniłęm o góry nieco mi sie nie podoba ale czekam na odpowiedzi : d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Najlepiej będzie jak zmienią to (Lubię to) na dobre stare plusiki/minusiki. A reszta jest OK ;)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Nie lubię nowych zmian ale z czasem da się przyzwyczaić do nowego wyglądu

albo i nie

odchodzę z tego forum, elo

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...