Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TurionMT2

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KD BD TE FORUM ?

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

a co teraz sie dzieje z serwem, mialy byc wprowadzone zmiany i tak czekam by sprawdzić szafirka i czekam i czekam....

Opublikowano

Okej mam dobra wiadomości:

- Do metinów został dodany resp jak i drop

- Dodane są kd +5

- Poprawione bony 6/7

- Wszystkie zrboje da się już ulepszać metalami

Co jeszcze na dziś w nocy:

- Poprawie drop z sakiew aby nie leciały bodzie itp

- Dodanie mapy od 125 lvl wraz z potworami

- Coś się jeszcze znajdzie bo długa noc a roboty mało ^^

bez linków zewn.

Opublikowano

Forum nie działa, A co do servera to szczerze mówiąc może wbije się do topki na oficjalnym starcie ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Okej mam dobra wiadomości:

- Do metinów został dodany resp jak i drop

- Dodane są kd +5

- Poprawione bony 6/7

- Wszystkie zrboje da się już ulepszać metalami

Co jeszcze na dziś w nocy:

- Poprawie drop z sakiew aby nie leciały bodzie itp

- Dodanie mapy od 125 lvl wraz z potworami

- Coś się jeszcze znajdzie bo długa noc a roboty mało ^^

Wyskakuje mi błąd 'nie wykryto downloadu na serwerze' podczas patchowania. Co zrobić? Wszystko było sprawne.

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd 'nie wykryto downloadu na serwerze' podczas patchowania. Co zrobić? Wszystko było sprawne.

KOMU WYSKAKUJE BŁĄ PODCZAS PATCHOWANIA MUSI WEJSC DO FOLDERU "pack" i usunąć 2 pliki:

- locale_pl.epk

- locale_pl.eix

bez linków zewn.

Opublikowano

To trochę dupa, bo byłem TOP2, liczyłem na SM, powiem szczerze, i tu zonk... Chciałem se odpalić buffa - Gutek mi powiedział żeby wyłączyć metka i odpalić od nowa, i zonk. Już się nie dało.

Opublikowano

Proponuje zmienic resp moobow z metinow od 100 lvl bo te z DT za zbyt latwe bodziakiem bez buffa na luzie sie je oprawia proponuje mooby z Atlantydy , natomiast z metkow 115 respy zinow bo jest zalatwo , Z metkow 110 lvl respia sie mooby z atlantydy ale 3-4 respy na 3 metiny stanowczo za malo , po 2 nie wychodzi kazdy resp a spowolnienia w eq w ogole nie mam . NNO dziala lipnie mam w tarczy i zbrojc mimo to ciagle omdlewaja .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...