Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TurionMT2

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro bd beta najpradopodobniej poniewaz muszą jeszcze cos dodac

P.S bez postów I znowu wkurwiające opużnienia!!

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opóźnienie zostało wyjaśnione na forum, za co serdecznie przepraszamy.

Burn, Future to była inna bajka, z tym serwerem jestem związany - zresztą.. serwer upadał z dnia na dzień, myślę że każdy wie dla czego..

Vanq, Z tego co pamiętam nie była to oficialna wersja serwera..

Opublikowano

Forum to xXX

Dziś prawdopodobnie ruszy beta ;D

(Nieznana godzina)

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

@up ok rozumiem ze pilnujesz porządku ale poprosiłem na pw ...

a i mam super pytanko do kolegi co temat napisał ..

jakie opcje gry ?? Klient /Lancher/spolczenie[kamer]/autopatcher ???

Opublikowano

LOU zapraszam na forum tam sie wszystkiego dowiesz ;D

Dzis zostanie uruchomiony serwer (prawdopodobniej) a klient itd zostanie opisany na forum itd

Zarejstrujk sie i sie dowiesz

Opublikowano

Słuchaj ktoś ci kazał krytykować?

Jak nie to za przeproszeniem wypierdalaj?!

Po 1. Z kad. wiesz, że tak bd?

(Może tak, wgl nie być!! A jeśli tak myślisz to może wejdziesz na serwer jak będzie beta i zobaczymy jak bd? Chłopie ty myślisz ze wszystko wiesz? No chyba nie!!)

Opublikowano

No to twoja wypowiedź jest no z dupy!!

Opublikowano

hmm... lunchera pobieram a tu serwer off... Można wiedzieć dlaczego? Czy to tylko strona lami;P

A i forum tez mi nie wbija...

Czekam na odp...

//edit

Serwer hula ;P

jiibm1.png

2pto2lw.png2m64i9j.png

11jno5z.png

Nicki pod którymi gram na serwerach ;)

ZielonoMi, PanBossik, Posepny, Kostuch, MrBossik
Opublikowano

Dobra koledzy i koleżanki ! Aby ułatwić wam życie dziś z rana na neta wrzuciłem całego klienta, teraz nie będzie już problemów typu ( Serwer mi się nie patchuje )

http://www.multiupload.com/QJZZ2FQXO8

Prosze o to link

rejestracja na stronie: ( JEST TO BETA STRONA ! )

www.turionmt2.tk   

bez linków zewn.

Opublikowano

Można wiedziec czemu forum niedziała ?

Opublikowano

Zapowiada się dosyć fajnie, dużo nowych ulepszaczy za co + , zbroje mogły by być nieco inne a nie tylko zmienione kolory, zobaczymy jak się będzie grało kiedy już wyjdzie.

Opublikowano

heh clienta pobiera mi po 15 nie mb/s tylko 16bajtow/s:) to napewno nie jest wina mojego internetu zróbcie coś z tym...Bo normalnie pobiera mi po 1 tys...

Opublikowano

Nie zagram tu serw ładny itp ale brak tych nowości bd ;x Eq juz na max lv ;/ Jak już napisałem zjeb******e sprawe ;x

Przecierz zbroje masz co kilka lvl nową ^^ a bronie 90 -120 -150-170-190-220-250 więc niczego nie zabranknie

Co do pobierania klienta widocznie ściagasz z najgorszego hostingu polecam ten 1.

bez linków zewn.

Opublikowano

Przecierz zbroje masz co kilka lvl nową ^^ a bronie 90 -120 -150-170-190-220-250 więc niczego nie zabranknie

Co do pobierania klienta widocznie ściagasz z najgorszego hostingu polecam ten 1.

I tu cie zaskocze własnie pobieram z tego 1 hostingu próbowałem z innych to samo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...