Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TurionMT2

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapowiedz.png

Witam, serdecznie drogich użytkowników MPC forum !

Pragnę oznajmić iż nie długo w świat wirtualnych serwerów metin2 dojdzie nowy niepowtarzalny TurionMT2. Turion to serwer opierający się na fajnej przyjemnej grze, gdzie level zdobywa się stosunkowo szybko a kwestia systemu ulepszeń została ciekawie dopasowana do serwera. Na serwerze pojawi się wiele nowości takich jak nowe mapy, metiny, kilka nowych broni które wraz ze wzrostem waszych leveli będą liczbowo rosły, oraz ponad 7 nowych broni na klasę. Tak jak wcześniej mówiłem na serwer zostały dodane nowe metiny respiące się na nowej mapie, z których wydropimy ulpeszacze, będące głównym składnikiem tworzenia innych ulepszaczy (NIESPODZIANKA). Na serwer wprowadziliśmy kilka nowych bosów które poprawią i urozmaicą fabułę gry. Na serwerze dostępne są dwie nowe wiedźmy ( Silna i zwykła ) z których dropniemy ulepszacze, Smok z którego siła została znacznie podwyższona, Śmierć którą napotkamy na nowej mapie oraz wiele innych. Dodam iż każdy z podstawowych bosów takich jak riper czy elit król demonów są znacznie silniejsze aby utrudnić graczom życie.

stronaserwera.png

Na chwilę obecna storna jest w fazie ostatnich poprawek lecz zapraszam na forum gdzie wraz z nami możecie dyskutować, zadawać pytania, oraz proponować wasze pomysły

!!!!! LINK FORUM W SYGNATURZE NA DOLE !!!!!

infooserwie.png

ulepsacze.png

Na serwer zostały dodane nowe ulepszacze takie jak:

* Błękitna perła

* Zielona perła

* Fioletowa perła

* Diament

* Ząb ripera

* Medalion szczęścia

* Czarne płótno

i wiele innych znajdujących się na SS

ulepszaczefpc.png

systemulepszen.png

Zbroje:

zbrojeu.png

Przykład:

zotana9.png

Bronie:

bronie.png

Przykład:

mieczpalladyna.png

DMG broni jest dopasowane do klasy postaci ! W tym przypadku Miecz Palladyna jest głównie dla BMa. WP jak i Woj ma bronie atakiem ustawione właśnie pod tą klase.

npcz.png

Handlarz Bronią:

broniezapowiedz.png

Przykład:

broniezapowiedz2.png

Handlarz Zbroją:

zbrojezapowiedz.png

Przykład:

zbrojezapowiedz2.png

Helenka:

helenka.png

Przykład:

helenka2.png

Kowalski (Wymieniający itemy):

Jak to wygląda?

helenka3.png

Klikamy w którąś opcje wymiany

helenka4.png

Kowalski mówi co potrzebujemy a jeśli mamy owe składniki wymienia nam na ten który chcieliśmy

helenka5.png

Serwer został starannie wykonany. Stawiamy na fajna oraz nie monotonną grę! Dla tego gdy serwer ruszy dodamy wiele ciekawych questów wykonanych przez naszych 2 questerów. Biolog na chwilę obecną będzie dostępny do 80 / 120 lvl, a przedmioty będzie można oddawać co sekundkę! Na serwerze będzie można zdobyć także 6-7 bony z jeszcze nie ustalonymi bonami. Będą one dostępne w grze poprzez bicie metinów czy też bosów oraz Item Shopie. Magiczne metale będzie można zdobyć podobnie jak 6-7. Na serwerze będzie dostępne na start 2-4 CH. Dotychczasowa maszyna na jakiej stoi serwer to Procesor: 4 x2,66+ Ghz Ram: 16 GB Łącze: 100 MB/s.

Przewidywany start serwera z poślizgiem dnia +/-:

Poniedziałek.

Jeśli macie jakieś uwagi lub propozycje dotyczące serwera zapraszam na forum.

!!!!! LINK W SYGNATURZE TU NA DOLE !!!!!

bez linków zewn.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo pomysłowo wykonane .. Ale mam parę propozycji :

- Zmniejszyć Abs na Magię W Tych Najlepszych Zbrojach

- Wprowadzić wspomagacze do expa , które bardzo się przydadzą (Rosy,Dłonie krytyka itp.)

- Jak już ma być 6/7 bon to tylko nie abs na klasę polecam wprowadzić tylko wspomagające expa (Pż,Silny przeciwko potworą , Staty )

P.S jak możesz to podaj system ulepszeń biżuterii , zbroi , broni

Aha i ile jest max statusu ?

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Bardzo pomysłowo wykonane .. Ale mam parę propozycji :

- Zmniejszyć Abs na Magię W Tych Najlepszych Zbrojach

- Wprowadzić wspomagacze do expa , które bardzo się przydadzą (Rosy,Dłonie krytyka itp.)

- Jak już ma być 6/7 bon to tylko nie abs na klasę polecam wprowadzić tylko wspomagające expa (Pż,Silny przeciwko potworą , Staty )

P.S jak możesz to podaj system ulepszeń biżuterii , zbroi , broni

Aha i ile jest max statusu ?

Status jak i level to 125/250

Zapraszam na forum gdzię chętnie podystkutuje na temat twoich pomysłów.

bez linków zewn.

Opublikowano

Pragnę wspomnieć że w zbroi można mieć łącznie 50% na magię lecz także trzeba pamiętać że zaprezentowana tu zbroja to stal na 135 lvl +9 która nie będzie łatwa do zdobycia. Przed tą zbroją jest złota stal +8 która daje już 25 na magie i jest dostępna na 134 lvl

bez linków zewn.

Opublikowano

Ku mojemu niezadowoleniu... Gutek grałem na Twoim pierwszym Turionmt2, był to serwer klasyczny nie było takich ściem był trudny itp... I na takie coś liczyłem bo teraz tego mało jest, natomiast Ty teraz przesadziłeś ze wszystkim;/ no szkoda

Opublikowano

Ku mojemu niezadowoleniu... Gutek grałem na Twoim pierwszym Turionmt2, był to serwer klasyczny nie było takich ściem był trudny itp... I na takie coś liczyłem bo teraz tego mało jest, natomiast Ty teraz przesadziłeś ze wszystkim;/ no szkoda

Tak pamiętam twój nick, z dawnych serwerów turionmt2 jeszze na no-hamachi czy też hamachi. W dzisiejszych czasach serwery HARD mają ciężki orzech do zgryzienia dajmy na to taki dreanor gdzie serwer jest dobrze wykonany liczy max 50 osób na dzień. Jutro podajże wychodzi nowy serwer Aferia nie doczytałem się dokladnie ale to chyba także HARD zobaczysz co się stanie chociaż im tego nie życzę, ale myślę że nie będzie tam rewelacji co do osób online po 1 miesiącu. A z drugiej strony mamy serwery typu DragonMT2, PandoraMT2 czy też iMetin 3 serwery liczące 1k + ludzi online a nie które z nich nawet 4 k, widzisz odpowiedź jest prosta. Niestety także bym chciał postawić serwer typu starego turiona ale teraz to juz nie wypali. Liczę na to że ta odsłona serwera będzie tą najlepszą i gracze się do niej przekonają.

Pozdrawiam

bez linków zewn.

Budowniczy
Opublikowano

Takie pytanko: będzie gdzieś napisany cały sytem ulepszeń?

A serwer 10/10 zagram.

Opublikowano

Takie pytanko: będzie gdzieś napisany cały sytem ulepszeń?

A serwer 10/10 zagram.

Sstem ulepszeń rozpiszemy na forum jak i oficjalnym starcie serwera

bez linków zewn.

Opublikowano

Proszę o usunięcie linku forum serwera z zapowiedzi .

Mogę wiedzieć dla czego?? Muszę mieć stały kontakt z graczami ? a to ofricjalne forum naszego serwera.

bez linków zewn.

Opublikowano

Mogę wiedzieć dla czego?? Muszę mieć stały kontakt z graczami ? a to ofricjalne forum naszego serwera.

http://www.mpcforum.pl/topic/357030-informacja-na-temat-linkow/

Proszę oto wyjaśnienie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...