Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wybór przegladarki

Mystiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz Gugle Chrom xD

Szybko i wydajna, a jak korzystasz z yutiube, gmail itp to jest zajebista.

Ja uzywam chroma od kiedy wyszedl i nie narzekam

Poza tym mozesz zagrac w Angry Birds w doslownie w kilka klikniec.

Nie nawalone dodatkow. Minimalistyczny interfejs ( nie zadne skorki itp wyjebany na pol ekranu)

Opublikowano

Mi Google Chrom nie podchodzą ;]

Dla mnie najlepsza jest Mozilla.

Chodzę na Technika Informatyka xD

I Mieliśmy sobie wybrać 1 przeglądarkę z 5 przedstawionych.

Nawet koleś nam doradził że uniwersalna i w miarę dobra

Jest Mozilla !

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

dużo głosów na każdą z przeglądarek, ale ja i tak polecę najlepszą

Google Chrome

najszybsza przeglądarka z tych wszystkich, wiem że rozszerzenia cię nie interesują, ale dzięki niektórym rozszerzeniom o wiele lepiej się przegląda neta ;] a jeśli chcesz mieć okno szybkiego wyboru strony, tak jak w operze, to polecam rozszerzenie Speed Dial (wersja 1, można ustawić na stronie startowej od 1 do 99 stron, w wersji 2 można dodawać ile się chce stron, ale chyba max 150 jest ;] ale ręki nie dam sobie uciąć )

druga wg. mnie pod względem jakości jest Opera, też jest dobra ale nie najlepsza, trochę wolniejsza, dość mało dodatków ale nie potrzebne są w operze, sama w sobie jest dobra

Mozilla, wg mnie najgorsza, miałem ją na kompie z 4 dni z czego używałem jej z 2h, kiepska obsługa, dość wolna, rozszerzenia spowalniają ją mocno

ogólnie jak dla mnie najlepsza jest Google Chrome, oczywiście wybór należy do ciebie

Opublikowano

dużo głosów na każdą z przeglądarek, ale ja i tak polecę najlepszą

Google Chrome

najszybsza przeglądarka z tych wszystkich, wiem że rozszerzenia cię nie interesują, ale dzięki niektórym rozszerzeniom o wiele lepiej się przegląda neta ;] a jeśli chcesz mieć okno szybkiego wyboru strony, tak jak w operze, to polecam rozszerzenie Speed Dial (wersja 1, można ustawić na stronie startowej od 1 do 99 stron, w wersji 2 można dodawać ile się chce stron, ale chyba max 150 jest ;] ale ręki nie dam sobie uciąć )

druga wg. mnie pod względem jakości jest Opera, też jest dobra ale nie najlepsza, trochę wolniejsza, dość mało dodatków ale nie potrzebne są w operze, sama w sobie jest dobra

Mozilla, wg mnie najgorsza, miałem ją na kompie z 4 dni z czego używałem jej z 2h, kiepska obsługa, dość wolna, rozszerzenia spowalniają ją mocno

ogólnie jak dla mnie najlepsza jest Google Chrome, oczywiście wybór należy do ciebie

Dzięki nie wiedziałem o tej opcji w Chrome.

Tak zachwalacie FF, a ja coś czuje, że jego czas się kończy i lada chwila prześcignie go Chrome.No nic, piszcie dalej ;f

Opublikowano

przetestuj sobie każdą tak po 1 dzień to zobaczysz, miałem wszystkie trzy, Opera i Chrome obie na 1. miejscu bo są zajebiste a lisek... nie jest zły ale nie polecam

Opublikowano

Google Chrome , NIE BIERZ OPERY jest wolna , a mozilla firefox to juz masakra

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...