Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wybór przegladarki

Mystiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zastanawiam się, którą przeglądarkę internetową wybrać.Głównie chodzi mi tutaj o szybkość, dodatki mnie nie interesują.Rozważam 3 opcje: Mozilla Firefox, Google Chrome i Opera.Z góry mówię, że IE i jakieś Safari mnie kompletnie nie interesują.Proszę o przemyślane wypowiedzi.Oczywiście za każdą pomoc w wyborze + lub -, w zależności, kto co zbiera.

Opublikowano

Opera i Chrome.

Fireshit nie wchodzi w grę.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mozilla.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Opera, bardzo przydatna, intuicyjne paski narzędzi, opcje, zapisuje karty (w sumie ff też, ale pierwsza opera to wprowadziła), polecam używam od paru dobrych lat.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mi Opera najwolniej z tych 3 chodzi. Te elementy to się chyba ładują i ładują...

Najbardziej mi pasuje Chrome, dobre ładny wygląd, szybkie, i nie zaśmiecone dodatkami.

Firefox też dobry, ale wolniejszy od Chrome.

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Mi Opera najwolniej z tych 3 chodzi. Te elementy to się chyba ładują i ładują...

Najbardziej mi pasuje Chrome, dobre ładny wygląd, szybkie, i nie zaśmiecone dodatkami.

Firefox też dobry, ale wolniejszy od Chrome.

Mi równierz najwolniej Opera chodzi.

Google chrome najszybciej ale używam Mozilli ze względu na dodatki i na fajną ikone ^.-

Polecam Mozille

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bierz Mozzile !!! :D :D A tak jak UP Opera jest na telefon dobra :D

PS: A z jakiej teraz korzystasz >>??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja polecam Firefoxa. (Tą wiewiórkę).

Szybki, sprawny programik. Nie posiada zbędnych rzeczy. I to mi się podoba najbardziej! :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Oczywiście, że mozilla. Bardzo fajna i dobra przeglądarka internetowa. Wiele dodatków na blokowanie reklam, łatwe pobieranie filmików itp.

64324979382736676445.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...