Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóg

yohito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.

Raduje się z bycia uczniem chrystusa ,pana naszego.

Jest to niesamowite uczucie ,które ogarnia całe moje ciało.

Czuję dreszczę gdy tylko się modlę ,jest to coś wspaniałego i niesamowitego.

A tak naprawdę ,to jestem ateistą ,i jezus mnie może w dupę pocałować.

Chrześcijanie nie są źli ,tylko księża.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

dobra ja juz swoje napisalem ale podyskutujcie sobie ja w to nie wierze ;d sam nie wiem nic w tym nie widze madrego a moze to tylko moje lenistwo i nie chce mi sie chodzic ciagle do kosciola w niedziele

Opublikowano

Ja stoje na linii katolicyzmu a ateizmu;x

Nie ma takiej lini.

Albo jesteś ateistą ,albo katolikiem.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Problem polega na tym że to nie jest wina osób wierzących z tym co dzieje się w kościołach. Ja jestem Chrześcijaninem wierzącym i ktoś ma z tym problem? Szanuje każdą inną religie.Do Ateistów również nic nie mam Chrześcijaństwo opiera się na szacunku do innych. Ale niestety dzisiejsi ludzie którzy wierzą* non stop obrażają różne religie lub obrażają "murzynów". Wierze w Boga i w Chrystusa mimo wszystko też. To dzisiejszy kościół obalony przez pedofilów psuje niegdyś dobrą reputacje kościoła. Modle się w domu a do kościoła nigdy nie pójdę nie będę dawać tym starym pedofilom na tace. To wina tylko i wyłącznie księży a on jest człowiekiem prawda? smuci mnie to co oni zrobili z naszą religią.

Edit:

Poprawiłem się żeby nie było spamu które odciąga od głównego wątku tego tematu.

Opublikowano

Problem polega na tym że to nie jest wina osób wierzących z tym co dzieje się w kościołach. Ja jestem Chrześcijaninem wierzącym i ktoś ma z tym problem? Szanuje każdą inną religie nawet ateistów. Chrześcijaństwo opiera się na szacunku do innych. Ale niestety dzisiejsi ludzie którzy wierzą* non stop obrażają różne religie lub obrażają "murzynów". Wierze w Boga i w Chrystusa mimo wszystko też. To dzisiejszy kościół obalony przez pedofilów psuje niegdyś dobrą reputacje kościoła. Modle się w domu a do kościoła nigdy nie pójdę nie będę dawać tym starym pedofilom na tace. To wina tylko i wyłącznie księży a on jest człowiekiem prawda? smuci mnie to co oni zrobili z naszą religią.

Problem w tym, że ateiści nie mają swojej religii.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Naucz się czytać SZANUJE KAŻDĄ INNĄ RELIGIĘ (spacja) z dopiskiem NAWET Ateistów w sumie zle skonstruowałem zdanie z czym wybacz ale spamować by mnie poprawić nie trzeba było.

@Down

Ten post również jest spamem.

Opublikowano
Szanuje każdą inną religie nawet ateistów.

Z tego zdania wynika, że szanujesz religie ateistów. Masz rację, nie ma co spamować poprawianiem.

Czytać to ja umiem, nawet bardzo dobrze.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Znowu temat o religii ehh...

ja powiem tyle że jestem Ateistą i mam gdzieś tą całą religię,boga,nie obchodzi mnie nic a nic .Bierzmowanie mi było potrzebne po to aby w przyszłości wziąć ślub kościelny.

Ale ja się nie czepiam innych.Jeśli ktoś wierzy w boga ,to jego sprawa.Każdy wierzy w to co chce,może to być nawet potwór spagetti ale mi nic do tego bo to nie moje życie.

Mnie po prostu bóg nic a nic nie obchodzi,bo jak dla mnie nie ma go.

Ale mogę uszanować to że ktoś w tego boga wierzy.Nie można się naśmiewać z nikogo przez to w co lub kogo wierzy.

To tyle ode mnie

Pozdrawiam

Opublikowano

Problem polega na tym że to nie jest wina osób wierzących z tym co dzieje się w kościołach. Ja jestem Chrześcijaninem wierzącym i ktoś ma z tym problem? Szanuje każdą inną religie.Do Ateistów również nic nie mam Chrześcijaństwo opiera się na szacunku do innych. Ale niestety dzisiejsi ludzie którzy wierzą* non stop obrażają różne religie lub obrażają "murzynów". Wierze w Boga i w Chrystusa mimo wszystko też. To dzisiejszy kościół obalony przez pedofilów psuje niegdyś dobrą reputacje kościoła. Modle się w domu a do kościoła nigdy nie pójdę nie będę dawać tym starym pedofilom na tace. To wina tylko i wyłącznie księży a on jest człowiekiem prawda? smuci mnie to co oni zrobili z naszą religią.

Edit:

Poprawiłem się żeby nie było spamu które odciąga od głównego wątku tego tematu.

Kiedy reputacja kościoła była dobra?

W średniowieczu dziwki ruchali ,jeszcze trza było im płacić za niektóre pozwolenia...

Opublikowano

Dlaczego rozmawia się tutaj o religii?

Rozumiem... Pogaduszki... Ale takich rzeczy nie piszcie.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Każdy powinien szanować swoją religię i religię równieśnika, jeżeli macie z tym problem to spierdalać gdzie indziej, bo to forum nie jest od tego.

Dzięki kościołowi macie w hoj wolne od szkoły i jeszcze narzekacie.

Jeżeli chcecie pogadać na temat Chrześcijaństwa to na pw, ze mną.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...