Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóg

yohito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jezus, to mnie koleś powaliłeś. -.-

A ja jestem satanistą no i co ? -.-

AVE SATAN ;3 .

Te boskie pytanie... Chce widzieć kolegów w akcji ;P .

Zrozumiałem, że to co tu było , było oczojebne więc to usunąłem. :<

Opublikowano

@UP

Szukasz zaczepki czy co? Pozer jebany <_<

@Topic

Oczywiście że raduje się (a nawet za mało powiedziane) z tego powodu. Powinno się szanować każdego bliźniego (z wyjątkiem murzynów)

Moim jednym ze skrytych marzeń jest właśnie zostać papieżem :) Mógłbym robić ludzi w chuja przez całe życie i jeszcze by Mnie za to szanowali a nawet kochali <3

Opublikowano

ok ale prosilbym raczej tylko o pozytwyne odpowiedzi o bogu ! bo dostaniecie wpierdol po smierci hahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahahhahahahaahhahahah

Opublikowano

@Kolega trzy posty wyżej -.-

A ty kto? Kox z forum , pożal się boże koxu ?

A może inaczej 0.0 ?

Pozdro.

Zrozumiałem, że to co tu było , było oczojebne więc to usunąłem. :<

Opublikowano

nie bo chce znac opinie moich rowiesnikow zeby napisac pozytywna prace wzgledem boga i zebym byl oswieciony laska boza i przezyl bierzmowanie

edit. czemu tylko 16% z osob ktore zobacyzlo ten temat odpowiedzialo? dane z 21:16

Opublikowano

nie , wiem ze nie ma sensu poprostu ;d

a ty 2x up to sa pogaduszki nie mamy tu gadac tylko o czitach hackac etc. tylko wlasnie o takich sprawach

Opublikowano

Poprostu nie wierzę w boga, jestem ateistą a kolejny taki temat o Bogu wywołuje kolejne kontrowersje...

a ty 2x up to sa pogaduszki nie mamy tu gadac tylko o czitach hackac etc. tylko wlasnie o takich sprawach

Gówno, w takich tematach są tylko kłutnie między "Wierzącymi a niewierzącymi...

fs_pc.png

Opublikowano

Ten temat jest pojebany!

Jest Bóg jest wiara Proste ;]

Do kościoła się zapierdala w święta - Proste ;]

Spowiadasz się raz na rok co nie? - Proste Kurwa!

Masz Wigilię, Wielkanoc, choinkę więc o huj ci chodzi?

Uczeń Chrystusa? Na religie chodzę nie powiem że nie. Pacierz znam i różaniec..

Religia to raczej punkt wychowania i świętowania.

Jeżeli by nie było Boga to byśmy do szkoły chodzili w święta ;x <_<

W ogóle dziwnie tak w nic nie wierzyć co nie?

Kto jak lubi..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

No to ściągnij jakiś gotowy tekst z neta albo poczytaj i napisz tak wo gule to jeśli jesteś ateistą to po co idziesz do bierzmowania

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

jeny ty to za madry nie jestes :D czemu chce bierzmowanie? odpwiedz jest prosta SLUB . Bardziej obchodzi mnie czy radujecie sie z bycia uczniem chrystusa i dlaczego bo do tamtego juz wymyslilem

Opublikowano
No to ściągnij jakiś gotowy tekst z neta albo poczytaj i napisz tak wo gule to jeśli jesteś ateistą to po co idziesz do bierzmowania

Bierzmowanie jest mi tylko potrzebne do tego żeby dostać ślub kościelny, ponieważ jak 2 osoba będzie tylko za ślubem kościelnym to nie będzie wyjśćia..

fs_pc.png

Opublikowano

O co wy się sprzeczacie jest tu pełno dzieci które mówią że wierzą w szatana a nawet nie wiedzą że to jest anioł .

Jestem Ateistą przeczytałem nowy testament wiedz wiem co nie co o bogu i innych rzeczach i proszę was nie pierdolcie głupot że nie wierzycie i tp najpierw dowiedzcie się co to wiara bo mnie wkurwiacie .

Opublikowano

Jestem ateistą , niemam nic do chrześcijan oprócz tego że mogli by dawać te pieniądze dzieciom a nie kościołowi.... ze mszy

30364378.png

Opublikowano
Powinno się szanować każdego bliźniego (z wyjątkiem murzynów)

Jebany rasista.

Jestem agnostykiem.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...