Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraMT2 [Dedyk]

terramt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbilem 65 bm i mi się znudzilo , nie ma nic przyciagajacego gracza do dalszej gry ,do tego ten crafting to porazka i wcale nie jest fajny ,to nie jest minecraft.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

ja sie dziwie ze tak malo osob gra osobiscie mam 87 lvl szamana i jakos nie narzekam bo sie fajnie gra z takimi ulepszaczami

Fajnie moze i sie gra (gralo) jednak nawet na PL-u nie ma ulepszaczy od +1 no wybacz ale za perwersik to ja podziekuje

Opublikowano

ale czy to taki problem z ulepszaczami? przeciez dropia z metkow i ze spoilowania mozna je zrobic... a ludzie w m1 sprzedaja ulepszacze zeby zrobic np brylke

2dtt01s.png
Opublikowano

Dla waszej wygody ulepszacze dropia teraz 2 razy częściej, nie jak to było teraz 25% szansy tylko 50%! Statystycznie to co 2 potwór.

Zmiany będą widoczne po restarcie servera.

Na forum, wystarczy wejść.

Opublikowano

Dziwne, ze sie BzykuSiowi i MJowi nie znudzilo stawianie kolejnych marnych serwerow... ^ ^

To jest stara NovaMt2 i niestety wasze serwery juz beda zawsze spalone

razerv.png

Opublikowano

Czy muszę to komentować. Starzy GA (na pewno jeden) starzy gracze z novej. Niedługo tez stare spory i awantury. Jak dobrze że już beze mnie. Aczkolwiek gdyby inne okoliczności to bym się skusił. Samo wykonanie serwera jak i dodatki oceniam na 10 ale kto grał ten wie, jak wyglądała sytuacja miedzy graczami i kto najbardziej na tym obrywał. Bayo.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Zgadzam się z kolegami wyżej.

Wszyscy będą zachwycac się tym craftingiem który jest ogromnym nie wypałem. (Metin2 to nie Minecraft)

Pogracie pare dni, isowcy się wybiją będą was klepac, i po grze.

Nic innego nie pozostanie po staniu w m1 i biciu na wolnym.

Wszystko to samo co na novamt2 + jakiś straszny mpc na środku.

Nawalone wszystko z epvp byle były jakieś nowości.

Nie polecam.

Opublikowano

Ehh w kurwe -.^ Nie traktuje metka jako jakies centrum mojego swiata ,traktuje go jako "rzecz" ,która wypełnia mój wolny czas(miedzy nauką ,a szkołą).

Jednak bardzo ,ale to bardzo wkurwia mnie jak wykukam sobie serwa ,zacznę na nim grac i sie okazuje ,że pada ,lub padnie w ciągu kilku tygodni(w ciągu tygodnia grałem na 3 serwach all padły na klate jak tupolew).

Czy na tym forum naprawdę nie znajdzie się wkurwiona grupa osób ,które stworzą serwer nie licząc na ogromne zyski z IS.

5!

Opublikowano

Po byciu GM-em przez parę miesięcy na Novej+ i spędzeniu tam ponad roku, uwierz mi, że kwestią czasu jest to co na Siriusie- zagłada isowców i nie tylko.

Nie chciałem tego pisać, jednak tak wygląda czarna przyszłość tego serwera. Niedługo w topke wbija się te same osoby co na starym serwerze. Znowu w tajemniczy "sposób" nie wydadzą ani złotówki. Serwer dla zawziętych.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Niestety założyciele serwera nie usłyszą waszych próśb i żali ani tu ani na forum ani w grze,bo niedawno była wywiadówka w szkole.

Opublikowano

dla mnie to szkoda czasu ... meczysz sie na starcie majac sam miecz, kasa gowno , parodia nawet jak skil nie siadzie na 17 pkt to cofanie 300 k gdzie do 20 lvl zarobisz hmm moze 1,5 kk,

pozdro dla sierot z ego co tam graja naprawde wyzej dupy nie moga miec ....

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

@Up

rozbawiłeś mnie, wyjdź i nie wracaj. mi jakoś fajnie się gra, widzisz że nie jest za łatwo i już płacz....

Opublikowano

Boon wypierdalaj na 4funy ;] co do serwera wbijam obowiazkowo client juz sie pobiera; ]

kozaczki ja wam powiem tyle ogralem sie na PL i mam osiagniecia ktorymi tam moge sie poszczycic wiec idac na priva chce odetchnac , a wy bedac zerami bawcie sie dalej pozdro

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...