Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraMT2 [Dedyk]

terramt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ah myślałem że to będzie medium. Jestem smutno zaskoczony nie lubię serwerów hard więc tu nie zagram wole medium .

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Ziomek kurwa po co sapiesz? Bo ma ikonki z jakiejś innej gry? Co Ci to przeszkadza to tylko daje coś nowego skończ pierdolić brednie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko okej na serwerze, gdyby administracja pozmieniała te rosy, pelerynki i poty po 200 w sklepie, tak samo petardy u rybaka tez po 50 albo 200 a nie po 1/10/20 są bez sensu to jest. Cena jest taka że można spokojnie to zmienic po 200. Wszyscy na to czekaja, niech administracja sie tym zainteresuje,

Opublikowano

nie polecam ;]Znalazłem 2 bugi

-yang

-za free dziki bojowe

Oczywiścię posiadam 2kkk ;] i Myślę,że dalsza gra nie ma sensu;].

Opublikowano

nie polecam ;]Znalazłem 2 bugi

-yang

-za free dziki bojowe

Oczywiścię posiadam 2kkk ;] i Myślę,że dalsza gra nie ma sensu;].

Wlasnie sprawdzilem w bazie, nikt nie ma ani jednej monety, ani nawet 1kkk yang.

cooltext573169194%20(1).png

Start 17.10.2011 !! Godzina 18:00!

Opublikowano

@Odswiezam

PS. Wbijac !

@Edit pytanie do teamu, czy gnomy itp na pustyni zostaly edytowane ?? ;o bo wczoraj jeszcze lajtowo je bilem, a teraz podjezdzam na full bufie sura wp i ded odrazu z 2 grupkami.

reklama

Opublikowano

Musze powiedziec ze troche zmienilem zdanie na temat serwer. Jest dosyc monotonny bo zeby zrobic sobie bron +9 albo stal to trzeba caly dzien siedziec i dropic tylko i wylacznie ulepszacze. Exp jest strasznie kiepski w grocie i w ogole po 80 leci ledwo co. Jest kilka rzeczy do poprawy. Administracja troche zlala serwer i forum. W grze nie widzialem jeszcze ani jednego GM, forum jest tak zasmiecone ze masakra. Chwilowo jestem neutralny co do serwera, ale raczej moje checi spadaja co do gry.

Opublikowano

Co do tych bugów ;] Calą kase wydałem na bonowanie eq,dodawanie kd +5;] Posiadam teraz 10kk a nie chodzi tu o monety;]Inny itemek daje ci dzika wojennego ;]Zapraszam gg 13787396 Napiszę ci jaki to bug;]

Opublikowano

Kolejny DiamondMT2.. Czy wy w ogóle myślicie ? Jak może być teraz serwer bez 6/7 na klasy ?? Walki o spoty będą też trwały 30min-3h ??? Czy może jakieś alternatywne rozwiązania macie ?

#EDIT

Nie wspominając o wbijaniu się na DT. Nie wiem czy ktoś zamierza siedzieć całymi nocami żeby zrobić ripera, bo jakiś debil chcę ulepszać na haxach i potem sprzedawać za PLN-y itemy. Spotkałem się już z tym na wyżej wymienionym serwerze... Nie wiem czy mi się to podoba.

Opublikowano

@UP a co ty chcesz miec w 6/7 sil/odp ?? pojebawszy Cie..

Ohhh a Ty pewnie kochasz się tłuc z bachorami. Przychodzę zmęczony z roboty, chcę sobie spokojnie pograć poexpić/podropić lub iść na DT i bezczelny szczeniak będzie mi ksuł spota nie wiadomo ile czasu, albo wbijał się w DT, mało tego co 2 gracz jest taki. Dziękuję bardzo za taką grę.

Skoro chcieliście usunięcia 6/7 silny/odp to pewnie pogracie tu z 2 tygodnie i koniec będzie, bo komu się przecież chce robić EQ na każdego. A komu się chce użerać z bachorami godzinami ? Sami sobie odpowiedzcie. Pozdrawiam...

Opublikowano

Co do tych bugów ;] Calą kase wydałem na bonowanie eq,dodawanie kd +5;] Posiadam teraz 10kk a nie chodzi tu o monety;]Inny itemek daje ci dzika wojennego ;]Zapraszam gg 13787396 Napiszę ci jaki to bug;]

chłopaczku pieczeć dzika możesz kupić za 50k, i jest na 2min więc nie płacz, a takie bajki to ty sobie wciskaj dzieciom.

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...