Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DiamondMT2

AvenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są znane przyczyny zamknięcia Diamond'a?

Bo nie rozumiem , czemu zamykają serwer gdzie gra + 1,5k graczy a teraz postawią jakiś syf - nie serwer.

Moim zdaniem to mega spartolili .

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MarueS dokładnie mówisz syf nie serwer i założę się że prawie all gracze z Diamonda nie zagrają na tym syfie Crystal 2. I z serwera gdzie ponad 1.5k graczy na Crystal bd z 50 i 2 shopy pff...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Też tak sądze tak jak Pandoramt2 . Myśle , ze Vexenox to bedzie Panodora Wiele itemów z Panodry a pandora OFF .. Myśle , ze jeśli Diamond padnie jak i Pandora to bedzie sajgon .. z 5k os beda szukać serva 4fun takiego jak Crystal lub Vexenox . Myśle , ze ich rozwiąnie jest bardzo złe ^^ No ale szkoda a tak wgl skąd wiecie , ze Diamond to Crystal 2 ? Podobne pliki widze , ale powiedzieli czy coś ?

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Przecież DiamondMT2 to nie jest Crystal2, ludzie ogarniacie Team, jeden człowiek dał plotę o tym że gadał niby na TS3, a z nikim nie gadał, Crystal2 - Jakub = NISMO, OrientaL - ten z 1szego Tuora, ostatniej osoby nie znam, ludzie przestańcie szerzyć panikę oraz brednie cisnąć.

Opublikowano

Na serwerze i tak wiało nudą, dodaliby coś nowego, a nie ciągle to samo.

I tak spoko, że zrobili event świąteczny:D

Wątpie, żeby padł. Może po prostu coś padło, a admini tak tym serwerem się interesują, że hej.

Wszystkie serwery robią aktualizacje, a tam cisza.

Startuje serwer podobny do Diamond'a. Macie link w sygnie to możecie luknąć.

Opublikowano

Jak serwer będzie działać to proszę wysłać raport o otworzenie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Serwer jak i strona wróciły ponownie do życia, plotki o zamknięciu serwera jak zawsze nie prawdziwe. Mieli ataki na serwer i to nie tylko oni, obecnie starają się włączyć forum.

Opublikowano

Warto, póki co to wszystkie serwery tego jednego pana (Pandora, Elite, Diamond) mają drobne problemy. Aczkolwiek jeśli wszystko będzie ok, to czemu nie? Serwery są bardzo stabilne i nie ma obaw, że coś stracisz. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Polecam serwer ;) sam tam gram z eq łatwo, na początku trzeba troche po dropic a pozniej idzie latwo. Exp do 110 szybki ale pozniej to juz ciężko ;)

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

Serwer jednym słowem nie ciekawy nic tam nie ma co zachęca do gry chyba,że ktoś lubi zgraję dzieciaków ksujących.

Opublikowano

Bardzo ciekawy server, na dłuższą mete. Jeżeli ktoś chce się użerać z ludźmi którzy Ci na każdym spocie ksują to odradzam gry na tym serverze. Powodzenia .

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Szkoda było tego serwera. Miłe wspomnienia miałem z niego. No ale cóż poradzić... Na każdy serwer kiedyś przyjdzie pora i upadnie z powodów technicznych lub problemów Administracji ( chodzi mi tutaj, że Administracja nie chce się już zajmować serwerem). Diamond był to mój pierwszy Prywatny Serwer na jakim grałem ;)

Może, ale to może kiedyś powstanie podobny serwer  jak Diamond :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Szkoda było tego serwera. Miłe wspomnienia miałem z niego. No ale cóż poradzić... Na każdy serwer kiedyś przyjdzie pora i upadnie z powodów technicznych lub problemów Administracji ( chodzi mi tutaj, że Administracja nie chce się już zajmować serwerem). Diamond był to mój pierwszy Prywatny Serwer na jakim grałem ;)

Może, ale to może kiedyś powstanie podobny serwer  jak Diamond :)

diamond ma ruszyc do wakacji,strona caly czas dziala wiec dedyk jest oplacany

Srij9JT.png

Opublikowano

diamond ma ruszyc do wakacji,strona caly czas dziala wiec dedyk jest oplacany

Żadnych takich informacji nie ma, crive napisał " że jak skończy all zrobić" to włączy. Ale od tego czasu minęło już 3 miesiące i niestety dotąd żadnych innych informacji nie było. Więc widać, że Crive w kulki leci, i woli grać w lola niż zajmować się serwerem, poza tym nawet jak ruszy to bardzo mało osób będzie na nim grało, większość wejdzie po to by sprzedać konto. 

xD 

Opublikowano

Żadnych takich informacji nie ma, crive napisał " że jak skończy all zrobić" to włączy. Ale od tego czasu minęło już 3 miesiące i niestety dotąd żadnych innych informacji nie było. Więc widać, że Crive w kulki leci, i woli grać w lola niż zajmować się serwerem, poza tym nawet jak ruszy to bardzo mało osób będzie na nim grało, większość wejdzie po to by sprzedać konto.

Wlaczy go ale z calkowitym resetem.Nir wiem czy wiesz ale byl wlam do bazy a kopii zapasowej nie ma

Srij9JT.png

Opublikowano

Wlaczy go ale z calkowitym resetem.Nir wiem czy wiesz ale byl wlam do bazy a kopii zapasowej nie ma

Jeszcze raz zapytam: skąd te informacje?

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...