Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DiamondMT2

AvenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje zdanie jest takie ;D gram tam z bratem mamy 160 lv full eq zmudna gra jest .. juz nie ma co robić pvp wojny .. i tyle ... od 137 do 140 truudno i potem od 158 do 160 ;d ciezko .. ;/

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram tam mam 193 i mówie że nie polecam. Jak wbije się ten 140lv to już masz mapke na ktorej expisz do 250. I jak masz już ten 140lv to expisz do 160 żeby móc mieć najlepsze itemy bo na 160 jest cesarska zbroja. A już potem nic nie ma ciekawego. Masa noobow +200 dropi kase w atlantydzie v2 ponieważ najłatwiej a leci 100kk za 2 spoty . Więc z 130-150lv masz już tyle kasy że kupisz sobie eq (już też te rzeczy co są na wiekszy poziom) i potem albo expisz do 250lv albo tylko pvp. Ja ci radze nie graj. Serwer nastawiony na IS.

Opublikowano

Server git ,ale do 160lev .Pózniej już wieje niestety nuuuuuudddddąąąąą! Stoisz w m bo o spoty mega ciężko, zresztą jakie tam spoty map do expienia powyżęj 160 lev brak . Bardzo pomału leci exp na tym poziomie w atla v2 jednak wbić tam na spota graniczy z cudem;/.Pustynia hmmm exp żęnujący jedynie metki .Wojen bardzo mało niestety;( Tak więc wbijać czy też nie sama sobie odpowiedz na to pytanie. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na nim jak wystartował.. Była męczarnia z expem... Wbijałeś lvl robiłeś eq i koniec gry, 2-3 tygodnie frajdy

Opublikowano

@up true story, na poczatku najlepsza mapka to była wuu le ^^ I ludzie na niej bili 130lvle Oo

Szczerze nie polecam, każdy jedzie na bs, codziennie 10 tematów na forum 'sprzedam pro absy' -,-

Za moich czasów (sierpien - wrzesien) po nocach było ~600+ online, m1 kolo npc z bonusami bardziej zawalone niż w dzień =,= Teraz sądze że jest jeszcze gorzej, bo bs bardziej sie rozpowszechnił ..

A do tego admin kase z item shopu przepierdala na ccrpg^^ To już ze źródeł prywatnych

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na serwerze i jedno co tam mi się nie podoba to expa na wu-lee strasznie mały oczywiście nie przystosowany dmg mobów tylko przeszywe walą . Teraz nie wiem jak tam jest. Neutralnie w stosunku do niego jestem nastawiony.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer jest w porządku ale ze spotami jest tragedia.. żeby dobić 138lvl musiałem czekać do 3 w nocy żeby spoty się zwolniły i tak jest zawsze to jest wielki minus tego serwera..

Opublikowano

Największy , najogromniejszy minus to... BonusSwitcher.

Tam każdy ma 4x 15 na miecze 15 na 2 reke 15 na sztylety i 15 na wachlarze... i tak w każdym itemku..

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Serwer Ok . Tylko ciężko zrobić wojenne eq takie 4x abs i hp ;d

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer jest naprawdę w porządku, ale.. dopóki dopóty nie wprowadzili wieży se pong, cesarów i innych badziew.

Wiem, że serwer musi się rozwijać, ale w złą stronę poszedł. Kiedyś śmiercio, hw poz 2 maks, a teraz jakieś cesarki poz 3, kryształy.. masakra teraz jest.

Teraz dominuje tylko WP, jak na razie najlepsza postać, można jeszcze dodać mentala, ale między wp a mentalem jest duża zapaść. Po prostu są równi i równiejsi.

Ostateczna opinia;

serwer kiedyś był bardzo fajny, teraz jednak to nie warto zaczynać. P.S kiedy grałem miałem 2/3 kwiatki na 8 minut, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.

Przez cały dzień potrafiłem na diamondzie zarobić ok 70 - 100 kwiatków, co daje hoho bryłek, czyli masakra z eq by była.

Opublikowano

Serwer żeby pograć sobie na chwilę ( Jakiś 1 tydzień ), na dłuższą metę się już nudzi.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie opłaca się grać admini do dupy serwer do dupy ! polecam czekać na jakiś nowy serwer easy

Nie opłaca się grać admini do dupy serwer do dupy ! polecam czekać na jakiś nowy serwer easy

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer grałem na nim rok temu i wróciłem. Dużo się zmieniło, dodali nowości.

Plusy:

+Łatwo expi się do 100lvla, i poźniej na nowych mapach(są wyjątki opisze niżej)

+Serwer nie jest za łatwy, ani za trudny(typowy medium)

+Gra dużo ludzi, ale w sam raz

+Admini interesują się serwerem(eventy OX, eventy świąteczne)

+zachowana estetyka gry(nie ma broni/zbroi z plastiku i painta)

+serwer na swój klimat

+da się zrobić na małym lvlu, a także na bardzo wysokim(nie nudzi się)

Minusy:

-ciężki exp od 135 do 140 oraz od 158 do 160

-resp metina w DT co 15minut(dla mnie to wielki minus, bo nie lubie długo na coś czekać)

-Bonusswitcher(ale to chyba na każdym serwerze oprócz Reinora i Tiverii)

-CMR mod bezproblemowy

Opublikowano

Grałem na nim na 100lvl dało rade z eq full pojechac wojów szamanów i ninja na 130-140 z BM był kłopot a w sumie nie kłopot co to że w ogóle szans niebyło potem osłabili BM zrobili pro WPka serwer był fajny ale szybko sie nudzi.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja serwer polecam ;) Grałem na nim z rok temu, ludzi było naprawdę dużo ;]

Wbiłem 135lv ninja i byłem zadowolony, grałbym na nim nadal ale exp z 135 do 140 nie do ogarnięcia..

Plusy:

+ Dobry exp od 135

+ Brak 6/7 bonków

+ Mało epickiego eq

+ Niewiele epickich ulepszaczy, które można kupić za "yang"

+ Nie ma bitwy na perły ;] (perła to nie główna waluta)

Minusy:

- Bez problemowy Cmr Mod ;]

- Dużo ludzi zarabia na Itemkach hp/lud + 4x 15%

- Dużo ludzi przenosi 130-139levele na mapki 140+ (czy tam nie wiem jaki lv ma ta mapka)

- Serwer mi się szybko znudził...

Ale polecam tak na tydzień-dwa ;)

Server jest przedni nie widziałem lepszego medium

Exp 103-105 jest ciężki ale do ogarnięcia w 4h a nie 2 dni -.- a exp 135-140 to już ciężej ale wyrobimy się gorzej 158-160 to juz na Dc ktoś cie musi wrzucić lub w atlantydzie

I NIE MOŻNA PRZENIEŚĆ NA MAPE OD 140lv niższych lv bo loga po 10sec więc co piszesz jak nie wiesz

x

Opublikowano

Server jest przedni nie widziałem lepszego medium

Exp 103-105 jest ciężki ale do ogarnięcia w 4h a nie 2 dni -.- a exp 135-140 to już ciężej ale wyrobimy się gorzej 158-160 to juz na Dc ktoś cie musi wrzucić lub w atlantydzie

I NIE MOŻNA PRZENIEŚĆ NA MAPE OD 140lv niższych lv bo loga po 10sec więc co piszesz jak nie wiesz

Stary.. Wiesz kiedy był 25sierpnia? Prawie rok temu. Mam wyjebane na ten serwer teraz.

Napisałem tak, jak w tedy było. Teraz może to zablokowali, weź patrz na datę i potem się spinaj ;)

PS. Minęło z 9miechów, a nadal dobrze pamiętam ten serwer, nie wiem jak teraz tam jest ;)

Wiem że konto wymieniłem na 61lv wp z dobrym EQ na PL ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Wiecie może czego serwer off?

Robią nowy serwer pod nazwą Crystal 2 , nie wiem czy jeszcze Diamonda włączą, pewnie tak by cieszył się dużą popularnością. Ale wiem, że teraz będą się tylko i wyłącznie interesować nowym serwerem czyli Crystal 2.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...