Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DiamondMT2

AvenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałabym poruszyć dyskusje serwera DiamondMT2, otóż wczoraj przeglądałam tematy mpc no i znalazłam właśnie ten serwer, pobrałam client weszłam i chwile pograłam ogólnie serwer nie wygląda najgorzej oraz z tego co widać gra dużo graczy (1300+ dziennie) i tu zaczyna się pytanie,

czy warto zacząć tam grać na stałe? Czytałam wiele opinii na temat tego serwera z czego większość to negatywy.

Proszę o wypowiedzi na ten temat.

Z góry dziękuje i załączam ankietę.

@@Edit zapomniałam napisać w nazwie tematu [Dyskusja]

Jeśli to jakiś błąd to proszę moda o dodanie tego do nazwy ; p

sygn23a2.jpg
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczeze Ci powiem ze mnie ten server nie przyciagnal. Duzo ludzi , ale dla jednych to plus dla innych minus. Wysokie ceny sa, duzo "dzieci", czesto ksuja na metkach, masa botów...

Ogolnie jesli lubisz zaludnione 4funy to bedzie to dla Ciebie server

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak dla mnie serwer godny uwagi dla tego że mają dużo ludzi nie ma bugów lagów itp.Jak dla mnie serwer jest dobry

201213.png

Jeżeli Robisz ze mnie jaja wiedz że coś się dzieje!!

Ja To wale prosto z mostu moje życie jest z kosmosu to jest taka fajna bajka napewno ją polubisz jak mnie co?!?!

Opublikowano

Nie polecam Ci tego serwera. Roi się od dzieci i różnej maści botów, którzy wszystko ksują i wyzywają. Tak jak napisali wyżej, eq robisz w 1-2dni i tylko pvp CI zostaje.

Opublikowano

Pełno idiotów tam gra przez co spokojna gra jest wręcz nie możliwa do tego w chuj dzieci z drop hackiem i na kamer modach doskonale wiem ,bo tam grałem kupę czasu.

Jeżeli zrobisz eq w 1-2 dni będziesz Bogiem <33

Opublikowano

Nie polecam Ci tego serwera. Roi się od dzieci i różnej maści botów, którzy wszystko ksują i wyzywają. Tak jak napisali wyżej, eq robisz w 1-2dni i tylko pvp CI zostaje.

ty chyba kolego grales 3 miesiace temu

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów jakie wyszły ostatnimi czasu. Minus to okropne lagi, ale chyba dużo liczba graczy. Za szybko też administracja wprowadza nowe itemy. Nie zdążyłam jeszcze zrobić nowego eq a tu znowu kolejne itemy są wprowadzane.

Nie mniej jednak polecam.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nie polecam od +120lv. konczy sie gra ; /

Polecam UnlimitedWorld prosty bardzo ale przynajmniej fajnie sobie pograsz z fajnymi ludzmi : ]

Opublikowano

Kiedyś grałem, dużo nobków.

Niby 4fun a od 120+ totalny hard;x

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Grałem na diamond 134 sura bm fajnie się grało ale tylko na "Początku !" Potem dodali abs na klasy w różnych rzeczach i raptownie pojawiło się dużo dzieci a , na serwie działa jeszczę bonusswitcher i to mnie zniechęciło. Ale jak ludzi serwery gdzie są abs na klasy to proszę bardzo.

Opublikowano

Największa męka to 135-140lvl doexpić.

Później do 158 na nowej mapce z górki, a 158+ to masakra.

o EQ wcale nie tak łatwo, bo jeśli chcesz to zrobić w tydzień to musisz maniaczyć ;]

POLECAM. Ja już tam nie gram, lecz możecie spotkać moją kuzynkę pod nickiem Anitta, jbc. to wam pomoże.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer jest na kilka tygodni 2 lub 3... maxymalnie 4 wink.gif Jak zrobisz cale eq to znudzi ci sie gra i nie ma gdzie expic wink.gif A o spota tam trudno. Gralem tam wbilem 146 lv i skonczylem gre.

Kolega ma racje . To serwer na 4 tygodnie , pograsz przez ten czas , zrobisz eq i nabijesz lv , a potem nie bedziesz mial co robic , same nudy.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Serwer hmmm Fajny lecz pvp ... masakra -,- masz full abd 2osoba tez mental vs mental masz eq n max lv co on i ze skill po 2k bez kryta 5k z krytem a masz 25k hp to trochę nienormalne :/. dla mnie ale tak to taki sobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...