Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERVER Minecraft 1.9 pre-release 5 [No-Hamachi]

Satanek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERVER przygotowany pod najnowsza nieoficjalna wersje Minecrafta. Mapa w zalozeniach ma sie rozwijac i bedzie przenoszona do kolejnych coraz nowszych wersji.

1. Mapa jest CZYSTYM światem, pozbawionym budynków (miast itp). Gracze mają okazję WŁASNORĘCZNIE ukształtować tę krainę budując domy, zamki, miasta... Nie jest to Freebuild, więc proszę stawiać REALISTYCZNE budowle. Zaczynamy od dzisiaj.

2. Nie ma ŻADNYCH ułatwień. Nie proście więc admina o nic (o przedmioty, o zmianę pogody, pory dnia itp). Admin także według własnego uznania włącza lub wyłącza potwory (najczęściej są włączone).

3. PVP jest włączone, co nie znaczy że zachęcamy do zabijania kogo popadnie. Używajcie tej możliwości rozsądnie i z umiarem.

4. NIE MA PLUGINÓW! Tak więc jeśli Cię ktoś okradnie, miej pretensje tylko do siebie. Najlepiej cenne przedmioty umieszczaj w przemyślanych skrytkach.

5. Permanentny BAN NA IP otrzymuje się po jednokrotnym ostrzeżeniu (którym jest najczęściej KICK). Wiecej nie bedziesz mial wstepu na ten server jesli zlamiesz zasady.

6. Ten server jest dla graczy którzy chcą się WSPÓLNIE dobrze bawić, a nie złośliwie niszczyć i psuć co się da.

7. Tak, zdarzają się LAGI. Przykro mi. Jeśli Cię to odstrasza, zawsze możesz zmienić server!

IP: 178.213.220.13

Opublikowano

Serwa nie polecam admin wbija ludziom na nicki bawi sie na creative i nagrywa ludzi i wstawia na youtube juz mi grozil ze wstawi mnie na youtube wiec nie polecam serwa lagi jak nie wiem co

graphic.png

Opublikowano

Serwa nie polecam admin wbija ludziom na nicki bawi sie na creative i nagrywa ludzi i wstawia na youtube juz mi grozil ze wstawi mnie na youtube wiec nie polecam serwa lagi jak nie wiem co

Po pierwsze czyta się uważnie zasady, w których pisze że admin NIE TELEPORTUJE na życzenie. Po drugie, bluzganie na serverze to oznaka niedojrzałości. Po trzecie, kłamiesz, a po czwarte żalisz się jak małe dziecko.

Opublikowano

Admin jest w porządku - sam go wybrałem. Ortografię zna bardzo dobrze i zachowuje kulturę. Tyle chciałem powiedzieć. Jeśli komuś server nie odpowiada, niech gra gdzie indziej. Natomiast jeśli ktoś uważa się za osobę dojrzałą emocjonalnie i potrafi przestrzegać zasad (uwierzcie, nudzenie o przedmioty i teleportacje jest irytujące - administracja nie jest od tego), to serdecznie zapraszam. Obiektywnie oceni.

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Admin jest w porządku - sam go wybrałem. Ortografię zna bardzo dobrze i zachowuje kulturę. Tyle chciałem powiedzieć. Jeśli komuś server nie odpowiada, niech gra gdzie indziej. Natomiast jeśli ktoś uważa się za osobę dojrzałą emocjonalnie i potrafi przestrzegać zasad (uwierzcie, nudzenie o przedmioty i teleportacje jest irytujące - administracja nie jest od tego), to serdecznie zapraszam. Obiektywnie oceni.

dołączam się do tego :)

Opublikowano

Mam pytanie próbuje wbić na serwer i pisze mi Oudated client! Co to znaczy i proszę :mellow: o pomoc !!!

Opublikowano

Mam pytanie próbuje wbić na serwer i pisze mi Oudated client! Co to znaczy i proszę :mellow: o pomoc !!!

Zeby sie zalogowac potrzebna jest najnowsza wersj aMinecraft 1.9 pre-release 4

Opublikowano

Tutaj bedziemy publikowac IP osob, ktore zostaly zbanowane za nieprzestrzeganie zasad:

1. Zlosliwe niszczenie tego co inni zbuduja

2. Podpalanie czego sie da

3. Zabijanie i kradniecie przedmiotow

4. Podszywanie sie pod innych graczy

Sugerujemy, zeby te adresy dodac to Waszej listy zbanowanych IP rowniez, aby pozbyc sie n00bow na wlasnym serverze.

83.1.15.37

83.25.211.199

46.134.210.5

83.29.104.19

89.69.138.20

3.25.242.202

79.184.211.181

77.255.109.16

Opublikowano

Nie polecam serwera. Lagi. Admini są po to aby tylko sprawdzać czy ktoś nie ma x-raya. Dał mi bana tylko za to, że ktoś mi zniszczył dom.

cofam to co powiedziallem:)

Pomogłem? Daj +!

Robię graficzne reklamy serwera. Ustawiam pluginy. Szukam plików.

Jeżeli masz problem z powyższymi to POMOGĘ ! Nie wstydź się! Pisz na PW! :D

mca.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...