Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Vindictus Hack

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wszystko robisz dobrze a hs do nieczego się nie czepia to podczas włączania gry, Vindictus się zminimalizuje i wyświetli się tobie konsola.

Opublikowano

Po chuj wy w tą grę gracie na hackach?. Jesteście żałośni.

Po **** piszesz takie posty na forum o cheatach/hackach? Idź na forum nexonu, tam są legit ludzie.

Opublikowano

Bo ta gra jest tak prosta, jak budowa cepa. Jeszcze żeby w nią na hackach jechać... Polaczek grać inaczej nie umie, standard, byle na łatwiznę.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Bo ta gra jest tak prosta, jak budowa cepa. Jeszcze żeby w nią na hackach jechać... Polaczek grać inaczej nie umie, standard, byle na łatwiznę.

Istnieje inne bardziej popularne ponieważ międzynarodowe forum o hackach i tak o wiele więcej ludzi udziela się w dziale Vindictusa, więc nie gadaj, że Polaczek. Inne gry też są proste, lecz po to są boty i cheaty by jeszcze bardziej ułatwiać grę lub w 50%-85% wykonywać czynności za Ciebie. Możesz nie lubić cheatów, ale nadal nie rozumiem po co udzielasz się na forum właśnie o hackach.

Opublikowano

Rozumiem hacki np. do Metina. Bo metin PL jest grą trudną. Rozumiem hacki np. do Combat Arms, bo też jest to trudna gra. Ale do tak prostej gry jak Vindictus?. W pale się to nie mieści.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Rozumiem hacki np. do Metina. Bo metin PL jest grą trudną. Rozumiem hacki np. do Combat Arms, bo też jest to trudna gra. Ale do tak prostej gry jak Vindictus?. W pale się to nie mieści.

Metin nie jest grą trudną, ludzie używają tam hacków, by szybciej zarobić lub szybciej wbić lvl tak samo jak w Vindictusie.

Opublikowano

Dobra Breyton idź sobię płakać do piaskownicy.Metin nie jest żadną grą trudną i to nie jest żadny agrument żeby używać hacki więc pomyśl zanim coś napiszesz.Dorośnij i dopiero zacznij się wypowiadać bądź przemyśl co to co chcesz napisać 10razy. Ktoś chce cheatowac będzie cheatował..oszustów na świecie jest duzo i nic z tym nie poradzisz.Ktoś uzywa hacka może liczyć się z banem za to odpowiada firma która jest dystrybutorem gry,skoro nic z tym nie robią przestań w to grać skoro Ci to przeszkadza-proste jak budowa cepa.

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Hahhaha. W Vindictusie zrobiłem set na 42 lvl +5 w 2 dni. I nie muszę się przy tym starać. A to kilka milionów. W metku osoba która zaczyna też ma odrazu dobre eq i tak łatwo jest zarobić na nie?. I po 2 tak szybko można wbić 44 lvl jak na vindictusie?.

UP.

Płakać to Ty sobie możesz iść. Na metku wbiłem 75 WP zrobiłem dobre eq, wszystko wybonowane, skile na G i jeden na P. Ile mi to zajęło?. Rok. Na vindictusie osiągnąłem póki co wszystko co można pod względem eq i ile mi to zajeło?. 4 dni.

Dziękuje, dobranoc, tyle w temacie.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Metin ma kompletnie inny przedział co do wymagań doświadczenia na dany lvl w tej grze jest to o wiele prostsze. A poza tym nie masz co się szczycić setem na 42 +5 w 2 dni.

Opublikowano

Hahhaha. W Vindictusie zrobiłem set na 42 lvl +5 w 2 dni. I nie muszę się przy tym starać. A to kilka milionów. W metku osoba która zaczyna też ma odrazu dobre eq i tak łatwo jest zarobić na nie?. I po 2 tak szybko można wbić 44 lvl jak na vindictusie?.

UP.

Płakać to Ty sobie możesz iść. Na metku wbiłem 75 WP zrobiłem dobre eq, wszystko wybonowane, skile na G i jeden na P. Ile mi to zajęło?. Rok. Na vindictusie osiągnąłem póki co wszystko co można pod względem eq i ile mi to zajeło?. 4 dni.

Dziękuje, dobranoc, tyle w temacie.

To od kiedy najlepszy set w 4 Epizodzie jest na 42 lvl? Póki co wszystko, mówisz? Wbiłeś już większość skilli na maksymalny, dotychczas rank? EU dopiero co wyszło więc level cap będzie się ciągle zwiększał, to nie jest Korea póki co.

Opublikowano

Panowie wy tu spam robicie, temat mial byc o haxie a wy tu dyskusje prowadzicie ze on tu pisze, a bo on tu sie udziela. Bez obrazy ale zachowujecie sie jak dzieci 4 letnie w przedszkolu- mamo bo on mi zabral zabawke! . Niebierzcie moich slow do serca, ale probuje was przywrocic do porzadku.

(przepraszam jezeli zabrzmialo to jakbym uwazal sie za moda)

Ps

To jest dzial Vindictusa, to czemu prowadzicie dyskusje zwiazana z metinem?

@Topic

Czekam na nowa wersje haxa ;)

Opublikowano

Nowe wersje to będzie to, że V konsoli będzie inne. Wątpię w nowe komendy i tak jest ich parę tysięcy :)

Opublikowano

jest jakis hardcor ktory podal by te komendy ? z checia bym sie nimi pobawil

tak mi tez juz nie dziala po wprowadzeniu cap 60 hs go ciagle wykrywa czekamna nowa wersje

96718168.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Potrzebuje pomocy. Zrobilem wszystko co tgrzeba , wlaczylem gre, a w tym czasie perx mi sie wylaczyl lub moze zniknal poprosu, nie wiem. Ale dalej, wlaczam gre i nie mam konsoli, wlaczam dunga, nie mam konsoli , o co biega? co zrobic? Poza tym to ja to robie n EU daltego nie wiem czy to dziala na tej wersji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...