Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Vindictus Hack

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny nabijacz postów..

Ten cheat nie działa i nie jest mozliwe aby działał, skoro Ci działa to nagraj filmik z aktualną datą jak go cudownie uruchamiasz i jak na nim pieknie grasz.. Jak dla mnie powinien dostać 2dni na nagranie filmiku jesli tego nie spełni jakiś warn/banik za nabijanie postów.

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Ten cheat nie działa i nie jest mozliwe aby działał, skoro Ci działa to nagraj filmik z aktualną datą jak go cudownie uruchamiasz i jak na nim pieknie grasz.. Jak dla mnie powinien dostać 2dni na nagranie filmiku jesli tego nie spełni jakiś warn/banik za nabijanie postów.

Ok postaram się aby filmik był tylko że frapsem nie da się filmować pulpitu :/

Mogę powiedzieć jak zrobiłem że działa a więc tak

1.) Zainstalowałem Vindictusa na dysk c:\ i d:\

2.) Odpalilem hacka i za pierwszym razem nie uruchomil sie a za drugim tak

3.) Wchodze do gry a pozniej na statek

4.) Pokazuje mi sie w konsoli 6 razy "warnoning: uniknow nb_ctl request: 4

5.) Gdy jestem w dungeonie i ponownie pokaze mi sie "warnoning: uniknow nb_ctl request: 4" wpisuje ohk czyli że stworki maja 1 hp oraz godmode ze jestem niesmiertelny (jest jeden blad ze jak przejde na druga czesc dungeona musze wpisac ponownie)

A i ta konsola to tak naprawde konsolka admina bo jest wiele komend np.: na danie expa, ap, oraz itemu i koloru :]

"cc_change_all_weapon_color 255 255 255" - to jest przykladowa komenda na zmienienie koloru broni na bialy (liczby odpowiadaja za kolory)

Źródło http://www.mpgh.net/forum/423-vindictus-discussions/259984-all-one-guide-using-console-vindictus.html

Opublikowano

Kapec cheat działa. Nakręcę coś i wrzuce Ci tutaj niedowiarku.

Zamiast

bind r ohk wpiszcie w tej konsoli bind "r" "ohk"

Jak coś nagram to wrzucę tutaj.

Opublikowano

Witajcie. Nie wiem czy ta konsola wyświetla się podczas pobytu w dungeonie ale nic takiego nie mam . Mam windows 7 ultimate x64 , uruchomiłem jako admin i nie działa :<

Opublikowano

Hack działa na 100% co prawda używam wersji już nie tej a z innego forum tam ta konsola jest v5 i jakoś idzie ;)

Opublikowano

a co Ci nie działa ? cienias jesteś mi działa daj dobrego frabsa a Ci nagram filmik ;]

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Mam pytanie, otóż dopiero zacząłem grać . Robię wszystko jak tu napisane wchodzi cheat po tym Unknown coś tam co 6 razy wyskakuje wpisuje godmode i ohk ale gdy podchodzę do tablicy z misjami wyskakuje "Hack detected"

4566511400.png

Opublikowano

Cheat działa w 100% , ale jest jego jeden minus przynajmniej u mnie... HS znajduje go szybko ... O_o

Wchodzę na dunga , włączam Ohk walne kilka moobów i nagle HS wyłącza grę ...

Co zrobić aby tak się nie działo ?

Opublikowano

Danielkix nie trzeba nic ponownie wpisać wystarczy wcisnąć przycisk który zbindowałeś pod daną komendę

Staszas u mnie włączenie gry od nowa załatwia sprawę ; )

Opublikowano

takie pytanie dziala na eu i czy wogole dziala?

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

Mam prośbę do ludzi którzy używają hacków. Możecie nie używać tego programu na instancjach normalnych ? (zaznaczajcie sobie priv invite i chodźcie sami) - Wtedy mi to nic nie przeszkadza.

Bo qrwa teraz co 4 host ma jakieś gówno, od razu teleportuje na mapkę gdzie jest boss, wszyscy w pt mają po 100k hp, a mobki i bossy 0 hp (Ludzie którzy nie używają hacka też mają 100k hp i mają wszystko na hita - wystarczy, że host używa hacków przez co ludzie którzy nie uzywaja tego programu,a przez przypadek wejda do takiego pt moga dostac bana). Ogólnie ta gra traci teraz sens...

Więc, używasz hacka ? Nie hostuj pt ! Chodź sam bo psujesz tylko grę innym osobom.

Opublikowano

wywala na eu: game hack detected przez gameshielda to ciekawe jak wam dziala

@up gralem legalnie do 44 (wbity wczoraj) i ani razu! nie widzialem zadnego hackera ;) oprocz kolesi ktorzy sprzedawali po 400 white shellow ktore dropi sie raz na ruski rok (ewidentne boty)

EDIT: teraz po tym komunikacie wogole konsola sie nie odpala...

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

Zna ktoś może nazwy itemów do naszego vindictusa EU?

Znalazłem takie komendy

cs_giveitem_color battlemail_head 0xbbbbbb 0x3e3e3e 0x5a4e3e;

ale mi nie działają :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...